Ten Brinke Bouw - Nieuws

Informatie avond nieuwbouw Kernhem Ede

Op woensdag 23 november tussen 19:00 en 21:00 uur houden wij een informatie avond voor het nieuwbouwproject 85 woningen Kernhem in Ede.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Eerste steen gelegd in De Greune Linde

De bouwwerkzaamheden op De Greune Linde in Haaksbergen zijn in volle gang. Op vrijdag 23 september werd dit gevierd met een officieel moment.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Succesvolle oplevering nieuwe Lidl supermarkt in Duiven

Op 12 augustus hebben wij, na een bouwtijd van 8 maanden, wederom een nieuwe Lidl supermarkt succesvol opgeleverd aan Lidl Nederland GmbH. De nieuwe supermarkt, aan de Kastanjelaan, is ontwikkeld op basis van het nieuwe winkelconcept van Lidl in Nederland en heeft het ultrazuinige energielabel A++++. Tevens past het ontwerp met de verschillende gevelaanzichten heel goed in de omgeving en is het een verfraaiing van het centrum in Duiven.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw

Zorgvuldig samen bouwen. 
Samen met onze klanten realiseren wij optimale resultaten.
Uw droom, onze realisatie!
 Zelf een huis bouwen, een bedrijfshal of een twee onder één kap realiseren, wie droomt daar nu niet van? Alles precies ontwikkelen hoe u het voor ogen heeft. Maar waar gaat u nu precies beginnen?


Ten Brinke Bouw helpt uw droom uitkomen. Vanuit onze ervaring en kennis gaan samenwerking  en kwaliteit samen met “conceptueel bouwen”. Dit betekent dat wij niet alleen uitvoerend, maar juist “meedenkend” bouwen.  Ons team bouwt met zorgvuldigheid, ambacht en ervaring.

Ten Brinke Bouw: