Ten Brinke Bouw - Nieuws

Succesvolle oplevering nieuwe Lidl supermarkt in Duiven

Op 12 augustus hebben wij, na een bouwtijd van 8 maanden, wederom een nieuwe Lidl supermarkt succesvol opgeleverd aan Lidl Nederland GmbH. De nieuwe supermarkt, aan de Kastanjelaan, is ontwikkeld op basis van het nieuwe winkelconcept van Lidl in Nederland en heeft het ultrazuinige energielabel A++++. Tevens past het ontwerp met de verschillende gevelaanzichten heel goed in de omgeving en is het een verfraaiing van het centrum in Duiven.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Young Professionals welkom bij Ten Brinke Groep

Assistent-projectleider Joyce Tuinte werkt alweer 6,5 jaar bij Ten Brinke Groep. "Ik ben van plan dat nog lang te blijven doen.

 

 

Interview: Joyce Tuinte, Assistent-projectleider bij Ten Brinke Groep.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Gezamenlijk initiatief Holland Immo Group, Ten Brinke Group en Q-Park

Tijdens de beurs PROVADA op 8 juni in de RAI in Amsterdam hebben Holland Immo Group, Ten Brinke Group en Q‐Park de handen ineen geslagen. De 3 partners bundelen vanaf heden hun expertise en benaderen gezamenlijk de markt onder de naam Medi Carpark Solutions.

 

 

Meer informatie

Ten Brinke Bouw

Zorgvuldig samen bouwen. 
Samen met onze klanten realiseren wij optimale resultaten.
Uw droom, onze realisatie!
 Zelf een huis bouwen, een bedrijfshal of een twee onder één kap realiseren, wie droomt daar nu niet van? Alles precies ontwikkelen hoe u het voor ogen heeft. Maar waar gaat u nu precies beginnen?


Ten Brinke Bouw helpt uw droom uitkomen. Vanuit onze ervaring en kennis gaan samenwerking  en kwaliteit samen met “conceptueel bouwen”. Dit betekent dat wij niet alleen uitvoerend, maar juist “meedenkend” bouwen.  Ons team bouwt met zorgvuldigheid, ambacht en ervaring.

Ten Brinke Bouw: