Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Nieuwbouwplan Bleekveld Enschede nadert voltooiing

Aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Slot Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Groep, het plan Bleekveld: appartementen, commerciële units en parkeerplaatsen op een prachtige zichtlocatie. Het project ligt in de directe omgeving van het Medisch Spectrum Twente en het centrum van Enschede. De bouw verloopt voorspoedig.

Meer informatie

Ten Brinke Carrière - Nieuws

Drukbezochte bedrijvendagen @ HANUniversity.

Onze collega’s Vincent, Mariska en Ronnie hebben vorige week veel enthousiaste studenten Bouwkunde en Civiele Techniek ontmoet tijdens de drukbezochte Bedrijvendagen @HANUniversity.

Meer informatie

Ten Brinke Groep - Vacatures

Openstaande vacatures Ten Brinke Groep

 

“Kennis van zaken, ongecompliceerd samenwerken en een positieve gedachtegang”

 

Met deze filosofie streven wij naar een werkomgeving, waarin succesvol zijn ook plezierig is.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Vacatures

Openstaande vacatures Ten Brinke Bouw B.V.

Werken in een projectteamverband, waarbij je als team in grote mate ook zelfstandig opereert. Samen met de opdrachtgever ben je permanent op zoek naar huisvesting als een maatpak.

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken!

Meer informatie

Imetaal Staalbouw - Vacatures

Vacatures Imetaal Staalbouw

Werken bij Imetaal Staalbouw betekent dat je initiatief durft te nemen, je hebt zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Campus Plaza Wageningen officieel geopend

Op donderdag 29 september 2016 is Campus Plaza op het universiteitsterrein van Wageningen University & Research officieel geopend: een groen en duurzaam complex van 440 studentenstudio’s met 1.300 m² winkel-en horeca voorzieningen en 1.000 m² kinderdagverblijf. Initiatiefnemers voor Campus Plaza zijn Plegt-Vos Bouwgroep uit Hengelo en Ten Brinke Slot Projectontwikkeling uit Arnhem. De verhuur van de studentenwoningen is in handen van studentenhuisvester DUWO.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Eerste steen gelegd in De Greune Linde

De bouwwerkzaamheden op De Greune Linde in Haaksbergen zijn in volle gang. Op vrijdag 23 september werd dit gevierd met een officieel moment.

Meer informatie

Ten Brinke Groep

Ten Brinke Groep ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Groep: