Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Nieuwbouwplan Bleekveld Enschede nadert voltooiing

Aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Slot Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Groep, het plan Bleekveld: appartementen, commerciële units en parkeerplaatsen op een prachtige zichtlocatie. Het project ligt in de directe omgeving van het Medisch Spectrum Twente en het centrum van Enschede. De bouw verloopt voorspoedig.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Campus Plaza Wageningen officieel geopend

Op donderdag 29 september 2016 is Campus Plaza op het universiteitsterrein van Wageningen University & Research officieel geopend: een groen en duurzaam complex van 440 studentenstudio’s met 1.300 m² winkel-en horeca voorzieningen en 1.000 m² kinderdagverblijf. Initiatiefnemers voor Campus Plaza zijn Plegt-Vos Bouwgroep uit Hengelo en Ten Brinke Slot Projectontwikkeling uit Arnhem. De verhuur van de studentenwoningen is in handen van studentenhuisvester DUWO.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Eerste steen gelegd in De Greune Linde

De bouwwerkzaamheden op De Greune Linde in Haaksbergen zijn in volle gang. Op vrijdag 23 september werd dit gevierd met een officieel moment. Omringd door alle toekomstige bewoners metselden de zusjes Noor en Asmae de symbolische eerste steen van hun eigen huis aan de Sweelinckstraat. Samen met medewerkers van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, Ten Brinke Bouw en Team Burbach Makelaars bracht het gezelschap een champagnetoost uit op de nieuwe Veldmaatse wijk.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Groep in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.