Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Vacature Ervaren Acquisiteur Projectontwikkeling m/v

Kom jij ons team in Arnhem versterken?

Wij zoeken op korte termijn een ervaren acquisiteur projectontwikkeling. De werkzaamheden in deze functie zijn gericht op het verwerven van geschikte ontwikkellocaties en geschikte partijen en deze bij elkaar brengen.

 

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Nieuwbouw Lidl en 108 appartementen Amsterdam opgeleverd

Aan het August Allebéplein in Amsterdam heeft Ten Brinke Broers Projectontwikkeling op 2 december circa 2.400 m2 winkelruimte opgeleverd aan Lidl. De nieuwbouw werd gerealiseerd op de plek waar Lidl al gevestigd was. Het gebouw bestaat uit vijf bouwlagen, waarbij op de vier bovenste lagen 108 appartementen zijn gerealiseerd. De oplevering van het nieuwbouwproject is het vierde project dat Ten Brinke Group B.V. in 2016 voor Lidl heeft ontwikkeld en gerealiseerd.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Bouw Schinkelhof Amsterdam van start

Op 30 november gaf Sebastiaan Capel, voorzitter van het dagelijks bestuur Zuid, het officiële startsein voor de bouw van de Schinkelhof in Amsterdam. Onder toeziend oog van buurtbewoners, vertegenwoordigers van Gemeente Amsterdam en Ten Brinke Group en de architect, bediende hij een graafmachine. Op de bijzondere locatie aan de Schinkel in Amsterdam-Zuid ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Group 1270 m² maatschappelijke voorzieningen, een parkeerkelder en 64 appartementen.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.