Werken als nauwkeurige administratief medewerker met én voor enthousiaste collega’s die allemaal een passie hebben voor de bouw. Zie jij jezelf wel werken in deze dynamische functie?


Dan komen wij graag in gesprek met jou!

 

Ter uitbreiding van ons team in Varsseveld zijn wij op zoek naar een:

 

 

Administratief/juridisch medewerker

24 tot 40 uur per week

 

 

Je functie en werkzaamheden

Je hebt al enige ervaring opgedaan binnen een andere organisatie of je hebt net je MBO opleiding afgerond. Je ziet het als een uitdaging om jouw werkzaamheden zeer nauwgezet uit te voeren. Een greep uit de (toekomstige) werkzaamheden:

 

  • Allround administratieve werkzaamheden binnen de afdeling F&C
  • Beheren van financiële stamgegevens
  • Bewaken van de liquiditeiten
  • Administratieve ondersteuning van de Beheervennootschappen;

  

Jouw profiel

  • MBO
  • Je bent uiterst nauwkeurig en accuraat
  • beheersing van het MS Office pakket
  • je woont binnen een reistijd van 3 kwartier rondom Varsseveld;

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 1000 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n ruim 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Dien je volledige sollicitatie in via de volgende link: https://tenbrinke.dvinci-hr.com/nl/jobs/74/intro?iCodeNumber=070-2019-FINANCE&tc=2-1323

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 52.