Ben jij een MBO, HBO of WO student en wil jij je jezelf binnen de bouwwereld verder ontwikkelen in een dynamische en inspirerende werkomgeving?

 
Lees dan gauw verder!

 
Voor de vestigingen Varsseveld, Doetinchem, Arnhem, Gendringen, Almelo, Helmond en Hengelo (O) van Ten Brinke Group zijn we op zoek naar studenten, die aan de slag gaan als:

 

(Afstudeer)stagiair (m/v)

 

Jij als (afstudeer)stagiair
In je stage doe je werkervaring op in een functie waar jouw ambitie ligt, bijvoorbeeld op de bouw waar je de uitvoerder ondersteunt of op kantoor als werkvoorbereider. Daarnaast is er ruimte om bijvoorbeeld deze verschillende werkzaamheden te combineren. Hiermee doe jij een brede ervaring op tijdens jouw stageperiode. Ook kun je je afstudeeronderzoek bij ons uitvoeren.

Met een frisse blik op het werkveld heb jij de mogelijkheid om als (afstudeer)stagiair mee te denken met onze collega’s.

 

Wij bieden meer dan alleen een stage, namelijk:

  • Internationale stagemogelijkheden;
  • Leer- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Hierbij kunnen we uit ervaring spreken dat stagiaires na het afstuderen binnen Ten Brinke blijven werken;
  • Een jonge en dynamische leeromgeving;
  • Aandacht voor jou en jouw ambities.

 

Wie wij zijn 
De Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al meer dan 115 jaar actief in de bouwsector en ontwikkelen en realiseren turnkeyprojecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 950 medewerkers, die samen een jaaromzet van circa 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Bekijk de website www.tenbrinke.com

 

Hebben wij je interesse gewekt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Mail je motivatie en cv aan solliciteren@tenbrinke.com en vermeld daarbij de referentie ALG-2019-STAG.

 

Voor nadere inlichtingen over een stageplek bij Ten Brinke Group kun je contact opnemen met onze P&O-afdeling.
Tel. +31 315 8813 57.