Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Bedrijfsprofiel

Ten Brinke Group
Wij ontwikkelen, financieren, beheren en verkopen vastgoed in Nederland en maken deel uit van Ten Brinke Group in Varsseveld. Ten Brinke Group is een sterke, zeer solide en internationale speler in de ontwikkelings- en bouwsector. Deze verbondenheid zien wij als een meerwaarde, omdat wij gebruik kunnen maken van de binnen de groep aanwezige expertise en financiële mogelijkheden. Een stevige positie
In de loop der jaren hebben wij een stevige positie opgebouwd en zijn een vertrouwde partner voor woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en collega-ontwikkelaars. Bovendien kunnen wij door ons netwerk van architecten, stedenbouwkundigen, adviseurs en uitvoerende partijen, voor elk type project de juiste partij vinden en inschakelen.

Op maat gesneden concepten
Als vastgoedontwikkelaars zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen. Wij denken en werken vanuit de eindgebruiker. Onze klanten bedienen wij met op maat gesneden concepten. Onze deskundigheid blijkt vanaf de eerste conceptschets tot de daadwerkelijke uitvoering van het bouwplan. Wij dragen zorg voor optimalisatie van ontwerp en proces om zodoende kosten en tijd te sparen met als resultaat een doordacht realisatietraject met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Uw vastgoedpartner
Als u op zoek bent naar een flexibele, betrouwbare en deskundige vastgoedpartner, bent u bij ons aan het goede adres. Wij praten graag samen met u over uw wensen. Spreekt ons concept u aan? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 88 374 13 00
Email: acquisitietbvo@tenbrinke.com