Als BIM Modelleur / tekenaar sta je aan het begin van alle projecten die Ten Brinke Group realiseert. Jouw input wordt verwerkt in het bouwkundige model. Zonder BIM Modelleur / tekenaar wordt er niet gebouwd!

Mooie en uitdagende projecten, werken in een vast projectteam zodat je volledig betrokken bent bij het bouwproject, tekenen met moderne 3D tekensoftware, veel verantwoording en eigen inbreng. Dit zijn enkele kenmerken voor de leuke en uitdagende functie van BIM Modelleur / tekenaar bij Ten Brinke Bouw.

Daarnaast werk je als BIM Modelleur / tekenaar in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s, die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten. 

 

Spreekt jou dit ook aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Door een uitbreiding van de projectenportefeuille en onze onlangs nieuw geopende vestiging in het Oosten zijn wij voor Ten Brinke Bouw in Almelo, op zoek naar een:

 

 

BIM Modelleur / Bouwkundig tekenaar (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Je hebt een belangrijke rol binnen het projectteam voor het vertalen en uitwerken van de projectgegevens naar uitvoeringstekeningen. Bij ons heb je een breed takenpakket als BIM Modelleur / tekenaar. Zo bestaat een deel van je werkzaamheden uit werkvoorbereiding en controlewerk. Daarnaast heb je veel contact met alle interne en externe partijen van het project, waarbij je als team gaat voor het allerbeste resultaat. Je bent betrokken bij het project van bouwaanvraag tot en met werktekeningen.  

 

 

Zie tevens onze bedrijfsfilm over het werken binnen Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

En over de projecten: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO-bouwkunde opleiding
  • Enige ervaring als technisch bouwkundige tekenaar of BIM Modelleur is een pré
  • Brede kennis van bouwregelgeving en -producten
  • Ervaring met geautomatiseerde tekensystemen, 3D en BIM. Onze tekenaars tekenen met het tekenpakket Allplan Nemetschek
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent creatief en oplossingsgericht
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Basiskennis van de Duitse taal is een pré

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen. Zo bestaat de mogelijkheid om je te specialiseren in artist impressions (software Cinema 4D) of EPC-berekeningen (software BINK).

Momenteel maken wij een geleidelijke overgang naar BIM en als tekenaar draag je bij aan de ontwikkeling hiervan.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Bouw B.V. is met de vestigingen in Almelo, Doetinchem, Helmond en Utrecht het Nederlandse bouwbedrijf binnen Ten Brinke Group in Varsseveld. De omzet van Ten Brinke Bouw B.V. bedraagt ca. € 80 miljoen en bestaat zowel uit utiliteitsbouw, woningbouw alsook commercieel vastgoed. We bouwen projecten uit eigen ontwikkeling, maar zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van projecten in bouwteam.

 

Meer informatie over Ten Brinke Bouw vind je op onze website: https://www.tenbrinke.com/ten-brinke-bouw.html

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 200A-2019-TEK

naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8811 64.