Je hebt een bouwkundige achtergrond, je wilt jouw vakkennis uitbreiden en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Dan zoeken wij jou!

 

Door een uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij, ter versterking van het team Ten Brinke Academie in Varsseveld, op zoek naar een:

 

Bouwkundig E-Learning ontwikkelaar (m/w)

 

 

Functieomschrijving

Als e-learning ontwikkelaar maak je deel uit van de Ten Brinke Academie. Je werkt samen met onze opleidingsmanager en verschillende afdelingen om inhoud te geven aan de nieuwe E-Learning Module. Deze leerinhoud moet onze bouwtechnische collega’s in hun werk ondersteunen. Je zal dus continue aan de voorzijde van de kennisoverdracht binnen de bouwsector actief de opleidingen uitwerken. Door de opgedane kennis binnen Ten Brinke Groep zijn er meerdere functie die tot de mogelijkheden behoren in de toekomst.

 

Alle e-learning modules worden vanuit een eigen software aangeleverd en moeten worden omgezet in een didactisch goede e-learningmodule. Hiermee verdiep je niet alleen je eigen vaardigheden op het gebied van bouwtechniek maar ook op het gebied van projectontwikkeling en assetmanagement.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de interne trainingen en bijscholingen.

 

Door jouw werk binnen de academie krijg je niet alleen inzicht alle organisatorische structuren binnen de organisatie maar ook het vermogen integraal te denken. Dit zijn de beste voorwaarden voor een persoonlijke doorgroei binnen Ten Brinke Group.

 

Een mooie en leerzame ervaring, zie jij jezelf al in deze functie: pak deze kans en maak deel uit van ons team!

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HBO -bouwkunde opleiding.
  • Je bent ambitieus, gemotiveerd en enthousiast.
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig.
  • Je hebt grote affiniteit met software en hardware (in het bijzonder met MS Office Programma’s)
  • Beheersing van de Duitse taal is een voordeel maar geen vereiste

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Na een intensieve inwerkperiode kom je te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie.  Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo het optimale resultaat te behalen.

 

Wie zijn wij

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 950 medewerkers, die samen een jaaromzet van 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 159-2019-ELEAR per e-mail naar solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 52.