(Her-)ontwikkelingslocaties en projecten gezocht

Als vastgoedontwikkelaars zijn wij continu op zoek naar nieuwe (her-)ontwikkellocaties en projecten. Voor de ontwikkeling van woningbouw en commercieel vastgoed voor eigen ontwikkeling en voor diverse (landelijk opererende) opdrachtgevers. Ook voor samenwerkingen staan we absoluut open.


Heeft u een locatie en/of project die u wilt verkopen? Of zoekt u bijvoorbeeld een partner voor de ontwikkeling van uw locatie? Neem dan gerust contact op met Ten Brinke Vastgoedontwikkeling. Locaties en projecten die voldoen aan de volgende criteria hebben onze voorkeur:

 

  • Bij voorkeur (in de toekomst) geschikt voor grondgebonden woningbouw, detailhandel, perifere detailhandel, grootschalige detailhandel, horeca en fastfood, hotels, etc.
  • Perceeloppervlakte vanaf circa 1.500 m² tot 5 hectare.
  • Ligging binnen de bebouwde kom en/of op zichtlocaties langs hoofd-, in- en uitvalswegen en directe afslagen van snelwegen.
  • In plaatsen met minimaal 10.000 inwoners (niet zijnde krimpgebied).
  • In de regio’s Randstad, Brabantstad, Midden-Nederland, het KAN-gebied, Twente en de regio Zwolle-Kampen.
  • Huidig gebruik bijvoorbeeld: winkels, winkelcentra, wegrestaurants, (oude) garagebedrijven, schoolgebouwen, zalencentra, discotheken, bedrijfsgebouwen, kloosters, kerken, etc.

 

Voldoet uw locatie en/of project aan deze criteria of denkt u toch een andere interessante (her-)ontwikkellocatie voor Ten Brinke te hebben? Neemt u dan gerust contact op. Ten Brinke kan optreden als koper, maar ook als samenwerkingspartner. Een koper en samenwerkingspartner die, als onderdeel van de Ten Brinke Group, behoort tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven in Nederland. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Telefoon: +31 88 374 13 00
Email: acquisitietbvo@tenbrinke.com