Je hebt al enige werkervaring opgedaan als calculator maar je bent opzoek naar meer uitdaging, verbreding van je taken en meer verantwoordelijkheid om je zo nog meer te ontwikkelen?

 

Werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving met collega’s die allemaal passie hebben voor de bouw. Flexibiliteit, mogelijkheden voor eigen ontwikkeling en zelfontplooiing, vind jij deze voorwaarden belangrijk voor het werken bij een werkgever?

 

Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Door een uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van ons team in Varsseveld, op zoek naar een:

 

 

Calculator (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig calculeren van alle voorkomende projecten voor zowel de utiliteit- als woningbouwsector. Je maakt begrotingen voor de verkoopafdeling (waarmee je nauw samenwerkt) en inkoopafdeling. Je vraagt prijsopgaven op bij leveranciers. Je begroot de meer- en minderwerkzaamheden en signaleert de meer- & minderwerkzaamheden en/of afwijkingen n.a.v. de offerte.

 

Jouw profiel

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwkundige die beschikt over minimaal een HTS werk- en denkniveau. Je werkt graag samen in een team, je bent flexibel en beschikt over een constructief, kwaliteits- en prijstechnisch inzicht.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken bij Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 950 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 159-2019-CALC

per e-mail naar solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 881219.