Ben jij een enthousiaste bouwkundige met enkele jaren werkervaring en sta je open voor een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider/calculator binnen een dynamische werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing?

Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Door een constante uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van ons team in Varsseveld, op zoek naar een:

 

Calculator/Werkvoorbereider (m/v)
Fulltime

 

Je functie en werkzaamheden

Als calculator/werkvoorbereider maak je deel uit van het projectteam dak- en wandconstructies. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van materiaal/materieel en voor de uitbesteding hiervan aan diverse onderaannemers van de projecten in uitvoering. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor het maken van offertes, het maken van kostprijscalculaties en het vaststellen van de benodigde uren voor de projectbewaking.

Heb je plezier in het verbeteren van processen? Zie je het als een uitdaging om samen met het team keer op keer betere prestaties neer te zetten? Dan maken we graag kennis met jou!

 

Jouw profiel
Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar accurate en enthousiaste bouwkundigen die beschikken over een MTS of HTS werk- en denkniveau en einige relevante werkervaring opgedaan hebben. Naast kwaliteits- en prijstechnisch inzicht beschik je bij voorkeur over ervaring met de softwarepakketten waar wij mee werken (GAEB/Bluebeam/Briscad/IBIS TRAD) Wanneer je daarnaast woonachtig bent binnen een straal tot ca. 40 km vanaf Varsseveld en over basiskennis van de Duitse taal beschikt ben jij onze ideale kandidaat. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar ben je wel erg geïnteresseerd in deze vacature? Ook dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

 

Wij bieden
Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Elan Dak en Wandsystemen is in februari 1988 opgericht en heeft in korte tijd naam opgebouwd als een professioneel en vakkundig bedrijf op het gebied van dak- en wandconstructies in verschillende sectoren waaronder industriebouw, winkelcentra en hallenbouw. Wij leveren onze diensten in binnen- en buitenland en maken deel uit van Ten Brinke Group in Varsseveld. Wij werken met meer dan 45 monteurs voor landelijk bekende opdrachtgevers uit de industriële, commerciële en vastgoed sectoren.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 500-2018-CALC per email aan: solliciteren@tenbrinke.com.

 

Uiteraard worden ontvangen sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 57.

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie