Voor de constructeur bij de Ten Brinke Group is elk project weer anders. In deze functie heb je veel vrijheid om samen met het projectteam te gaan voor een optimaal resultaat en kun jij op deze manier ook het beste uit jezelf naar boven halen. Wij bieden jou als constructeur vele kansen in het ontwerpen en berekenen van uiteenlopende bouwprojecten.

Daarnaast werk je als constructeur in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s, die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten.

 

Wil jij ook een afwisselende functie en is geen enkele uitdaging voor jou te gek als constructeur? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Voor onze afdeling Advies & Engineering van  Ten Brinke Bouw (vestiging Almelo), zijn we op zoek naar een:

 

 

Constructeur (m/v)

fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als constructeur ontwerp en bereken je constructies voor gebouwen. Daarnaast kijk je in een vroeg stadium mee met onze projecten, waarbij je voorstellen aandraagt over de constructieve opzet en bouwmethode. Jouw collega’s die werkzaam zijn op de calculatie afdeling, voorzie je van informatie met betrekking tot de constructie t.b.v. hun calculaties. Je beoordeelt de berekeningen en tekeningen van onze externe constructeurs en draagt indien mogelijk economische alternatieven aan en onderbouwt deze d.m.v. berekeningen. Naast het ontwerp ben je tevens betrokken bij de uitvoering en realisatie van de projecten.

Dit is de kans om je breed te ontwikkelen als constructeur!

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken binnen Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

En over onze uiteenlopende projecten: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde WO of HBO (constructie) bij voorkeur aangevuld met relevante vervolgcursussen (bijvoorbeeld HTI beton en/of staal);
  • Minimaal 10 jaar relevante ervaring bij een advies- of ingenieursbureau;
  • Gedegen kennis van het bouwbesluit en de bouwbesluitnormen voor constructieve veiligheid (Eurocodes);
  • Je beschikt over creativiteit, dynamiek, flexibiliteit, en doorzettingsvermogen;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van een project;
  • Passie voor het vak.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

De Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al meer dan 115 jaar actief in de bouwsector en ontwikkelen en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we met  ruim 30 joint ventures samen in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 1000 medewerkers, die samen een jaaromzet van circa 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Bekijk de website www.tenbrinke.com.  

 

Meer informatie over Ten Brinke Bouw vind je op onze website: https://www.tenbrinke.com/ten-brinke-bouw.html

 

Hebben wij je interesse gewekt?

 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 200A-2019-CONS

naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze HRM afdeling (Mariska Prinsen-Klanderman) Tel. +31 315 88 11 66.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.