Hardenberg - Marslanden De Lanen 2 - 34 woningen

Projectinformatie

Adres

Moonenlaan
7773 Hardenberg
Nederland

Bouwjaar

2018/2019

Aanvullende informatie

Objectnummer

TD0724

Type

Actuele projecten

Categorie

Eengezinswoning, Koopwoning, Twee onder een kap woning, Vrijstaande woning, Woningbouw

Betrokken bedrijven

Bouwbedrijf - Contact

Bedrijven

Ten Brinke Bouw B.V.

Contactpersoon

Martijn Rikkert

Telefoon

+31 314 371900

E-Mail

mrikkert@tenbrinke.com

Straat

Havenstraat 15

Plaats

7005 AG Doetinchem

Land

Nederland

Verkoop - Contact

Bedrijven

Ten Hove Makelaardij

Contactpersoon

- -

Telefoon

0548-54 08 68

E-Mail

info@tenhove.nl

Straat

Bouwstraat 39

Plaats

7462 AX Rijssen

Land

Nederland

Voortgang bouw

Omschrijving

Hardenberg
Hardenberg is een sterk groeiende en bovendien een populaire stad in de provincie Overijssel. De rijke historie van de gemeente Hardenberg is o.a. terug te zien in de diverse monumentale panden.

Genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Winkelen kunt u in de moderne winkelcentra van Hardenberg en Dedemsvaart. Met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. In de gemeente Hardenberg kan het allemaal.

Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht per fiets, step of wandelend. In een prachtige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik is het bijzonder prettig wonen in de nieuwbouwwijk Marslanden!

Marslanden – De Lanen 2
Aan de rand van deze prachtige wijk ontwikkelen wij een aantrekkelijk zeer gunstig gelegen nieuwbouwproject dat ruimte biedt voor:

 • 32 twee-onder-een-kapwoningen
 • 2 vrijstaande woningen


Woningtypen:

 • Kamille (twee-onder-een-kap)
  Als het om eenvoud gaat, spant de Kamille de kroon. Deze prachtige twee-onder-een-kapper heeft de klassieke look van een jaren-30-woning en is voorzien van alle moderne gemakken. Bovendien biedt de woning een groot aantal extra (uitbouw)-mogelijkheden.
 • Zilverschoon (twee-onder-een-kap)
  Op zoek naar ruimte? Dan is type Zilverschoon een prachtige optie. Deze aantrekkelijke twee-onder-één-kapwoning is ontworpen in de klassieke jaren-30-stijl. Bovendien biedt de gezinswoning flink wat extra ruimte door de aangebouwde garage of berging en de eigen oprit.
 • Waterkers (vrijstaande woning)
  Wanneer u op zoek bent naar een mooie vrijstaande woning op een schitterende plek, dan is dit voor u de mogelijkheid. De bijzondere uitbouw aan de voorkant geeft het huis net dat stukje extra allure die u bij een vrijstaande woning mag verwachten. De vrijstaande woningen zijn extra mooi gelegen tegenover een plantsoen met waterpartij.

 

Op onze projectwebsite www.hardenbergwonen.nl kunt u de beschikbare kavels bekijken en zelf uw woning samenstellen!

 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie