Zoetermeer - Oostererf - 39 woningen

Projectinformatie

Adres

Markermeer
2729 Zoetermeer
Nederland

Bouwjaar

2018/2019

Aanvullende informatie

Objectnummer

TD0722

Type

Actuele projecten

Categorie

Eengezinswoning, Koopwoning, Twee onder een kap woning

Betrokken bedrijven

Bouwbedrijf - Contact

Bedrijven

Ten Brinke Bouw B.V.

Contactpersoon

Dennis Giesen

Telefoon

+31 314 371900

E-Mail

dgiesen@tenbrinke.com

Straat

Havenstraat 15

Plaats

7005 AG Doetinchem

Land

Nederland

Voortgang bouw

Omschrijving

Randstad
De strategische ligging in de Randstad maakt Zoetermeer een aantrekkelijke stad om te wonen en te werken. Dichtbij Den Haag, Rotterdam en Leiden. 'Sweet Lake City' noemen de bewoners het zelf liefkozend.

Zoetermeer
Door de enorme groei van de wijk Oosterheem, kort na 2000 gebouwd en nog altijd in ontwikkeling, is Zoetermeer met 125.000 inwoners zelfs na Den Haag en Rotterdam de grootste stad van Zuid-Holland geworden. Natuurlijk horen daar alle voorzieningen bij die een stad een stad maken: ziekenhuis, scholen voor elke leeftijd, een groot winkelgebied, goede infrastructuur en openbaar vervoer, recreatiegebied in de buurt en veel parken.

Oostererf
Dit project van 39 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen komt te liggen in de buurt Waterzicht in de wijk Oosterheem. De woningen zijn allemaal tweelaags met een begane grond en een verdieping. Door de uitzonderlijke breedte van de woningen, 6,30 meter en 7,20 meter, ontstaan er veel mogelijkheden om optimaal van de ruimte in de woning gebruik te maken, inclusief de luxe van een grote tuin.