Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Referenties06.12.2016

Nieuwbouw Lidl en 108 appartementen August Allebéplein in Amsterdam

Nieuwbouw August Allebéplein in Amsterdam
Nieuwbouw August Allebéplein in Amsterdam.

Aan het August Allebéplein in Amsterdam (stadsdeel Nieuw-West) heeft Ten Brinke Broers Projectontwikkeling ca. 2.400 m² BVO aan commerciele ruimte en ca. 108 appartementen ontwikkeld en gerealiseerd. De nieuwbouw vond plaats op de bestaande plek van de Lidl supermarkt. Het project is op 2 december 2016 overgedragen aan Lidl Nederland. Deze supermarkt is hiermee de vierde Lidl die Ten Brinke Group in 2016 heeft opgeleverd aan Lidl Nederland.


Snel en creatief

Het project is in een hoog tempo gerealiseerd. Ten Brinke Broers Projectontwikkeling nam de locatie in 2015 over van een collega-ontwikkelaar. Ten Brinke voerde ingrijpende wijzigingen door in het oude plan en wist daarmee binnen enkele maanden in goed overleg met Stadsdeel Nieuw-West tot een definitieve invulling voor het bouwblok aan het August Allebéplein te komen. Eén van de specialiteiten van de vastgoedontwikkelaar is het bieden van creatieve oplossingen voor moeilijk te ontwikkelen projecten. Het project aan het August Allebéplein in Amsterdam is daar een voorbeeld van.

 

Voorjaar 2017

De architect van het project is ERS Architekten uit Terborg, de aannemer Ten Brinke Bouw. De opening van de nieuwe Lidl winkel is voorzien in het voorjaar van 2017. Lidl gaat een klein gedeelte van de winkelruimte verhuren aan Kruidvat. De appartementen in het gebouw worden opgeleverd aan een belegger.

 

Ga terug