Ben jij didactisch sterk onderlegd, heb jij affiniteit met opleiden en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Dan zoeken wij jou!

 

Door een uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij, ter versterking van het team Ten Brinke Academie in Varsseveld, op zoek naar een:

 

E-Learning ontwikkelaar (m/w/d)

Fulltime

 

 

Functieomschrijving

Als E-learning ontwikkelaar maak je deel uit van de Ten Brinke Academie. Je werkt samen met onze opleidingsmanager en verschillende afdelingen om inhoud te geven aan de nieuwe E-Learning Modules. Deze leerinhoud moet onze bouwtechnische collega’s in hun werk ondersteunen. Een affiniteit met bouwen is dus een pre.

 

Alle E-learning modules worden met eigen Content ontwikkeld en middels aangeschafte software (Articulate storyline) moet dit omgezet worden in een didactisch goede E-learningmodule. Als Ten Brinke Academie ontwikkelen wij zelf E-learning op het gebied van Bouwtechniek, projectontwikkeling en assetmanagement. Hierin zijn wij uniek binnen de Bouwsector.

 

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de interne trainingen en bijscholingen.

 

Een mooie en leerzame ervaring, zie jij jezelf al in deze functie: pak deze kans en maak deel uit van ons team!

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over HBO denk en werkniveau.
  • Je bent ambitieus, gemotiveerd en enthousiast.
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig.
  • Je hebt grote affiniteit met software en hardware (in het bijzonder met MS Office Programma’s)
  • Beheersing van de Duitse taal is een voordeel maar geen vereiste
  • Affiniteit met Bouwkunde is een pre, maar geen must.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Na een intensieve inwerkperiode kom je te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie.  Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo het optimale resultaat te behalen.

  

Wie zijn wij

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 117 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 1000 medewerkers, die samen een jaaromzet van 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 


Dien je volledige sollicitatie in via de volgende link: https://tenbrinke.dvinci-hr.com/nl/jobs/53/intro?iCodeNumber=159-2019-ELEAR&tc=2-1323

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 52.