Als calculator bij Ten Brinke Bouw kun je jouw passie voor calculeren goed toepassen. De uitdagende en afwisselende projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw maken voor jou elke dag anders en alle aspecten komen aan bod. Tevens kom je te werken in een enthousiast team met allemaal bouwkundigen die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten.

 

Door een uitbreiding van de projectenportefeuille en onze onlangs nieuw geopende vestiging in het oosten zijn wij voor Ten Brinke Bouw in Almelo, op zoek naar een:

 

 

 

(junior) Calculator (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig calculeren van alle voorkomende projecten voor zowel de utiliteit- als woningbouwsector.
Je maakt begrotingen voor de verkoopafdeling (waarmee je nauw samenwerkt) en inkoopafdeling. Je vraagt prijsopgaven op bij leveranciers. Je begroot de meer- en minderwerkzaamheden en signaleert de meer- & minderwerkzaamheden en/of afwijkingen n.a.v. de offerte.

 

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO-bouwkunde opleiding.
  • Je beschikt over een constructief, kwaliteits- en prijstechnisch inzicht.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van het project.
  • Je werkt graag samen in een (project) team.

 

 

Zie tevens onze bedrijfsfilm over het werken binnen Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

En over de projecten: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Bouw B.V. is met de vestigingen in Almelo, Doetinchem, Helmond en Utrecht  het Nederlandse bouwbedrijf binnen Ten Brinke Group in Varsseveld.

De omzet van Ten Brinke Bouw B.V. bedraagt ca. € 80 miljoen en bestaat zowel uit utiliteitsbouw, woningbouw alsook commercieel vastgoed. We bouwen projecten uit eigen ontwikkeling, maar zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van projecten in bouwteam.

 

Meer informatie over Ten Brinke Bouw vind je op onze website: https://www.tenbrinke.com/ten-brinke-bouw.html

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 200A-2019-CALC 

naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8811 64.