Als klusjes man/vrouw bij de materieeldienst werk je in een klein team voor een grote internationale organisatie. Je bent een belangrijke spil binnen de organisatie omdat je ervoor zorgt dat de bouwketen  goed zijn onderhouden en ingericht zodat de collega’s op de bouw hier goed in kunnen werken.

Voor deze functie vind je het leuk om met je handen te werken, je houdt van schilderen en je vindt het leuk om te klussen en de bouwketen ook naar behoren klaar te maken voor de volgende bouw.

 

Herken jij jezelf wel hierin? Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Voor onze materieeldienst en werkplaats in Varsseveld zijn wij op zoek naar een:

 

Klusjesman/vrouw Materieeldienst

Fulltime

 

 

Je werkzaamheden

Als medewerker materieeldienst ben je verantwoordelijk voor het weer gereed maken van de bouwketen. Ten Brinke heeft de bouwketen in eigen beheer. Dit betekent dat alle bouwketen klaar worden gemaakt voor de bouwprojecten. Jouw werkzaamheden zijn divers, van het schuren en schilderen tot het inrichten van de bouwketen. Daarnaast ondersteun je daar waar nodig de materieeldienst bij diverse werkzaamheden.  

 

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een schilder of timmer achtergrond, die het leuk vindt om te klussen en te werken in een team met collega’s die allemaal passie hebben voor de bouw en het klussen.

Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond en je beschikt over eigen vervoer om in Varsseveld te komen. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Varsseveld.

 

Wat wij je bieden

Een zelfstandige functie met diverse werkzaamheden binnen een enthousiast en klein team. Je komt te werken in een gezonde dynamische organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur.

Er wordt je een marktconform salaris geboden evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het personeelsbeleid van Ten Brinke is erop gericht persoonlijke groei, ontwikkeling en opleiding van medewerkers te stimuleren.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al ruim 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Spanje, Griekenland en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 950 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken binnen Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Geïnteresseerd?

Wanneer je je herkent in bovenstaand profiel dan nodigen wij je uit direct te solliciteren.
De sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar Ten Brinke Group, afdeling P&O, Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of mailen naar solliciteren@tenbrinke.com onder vermelding van de referentie 110-2019 MMAT. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariska Prinsen-Klanderman, telefoon 0315-881166.