Ben jij een ervaren lasser, heb je je opleiding net afgerond of ben je een schoolverlater? Zie jij jezelf wel werken binnen een platte organisatie met fijne collega’s en een goede werksfeer? Dan hebben wij dé baan voor jou .

 

Voor onze werkplaats in Gendringen zijn wij namelijk op zoek naar:

 

 

Lassers MIG/MAG (m/v)

 

 

Werkzaamheden:

Lassen van zware staalconstructies.

 

Profiel:

Je hebt een MIG/MAG diploma met minstens niveau 1. Je bent flexibel en staat open voor overwerk in drukke tijden. Tevens ben je een gedreven persoonlijkheid en werkt graag in teamverband.

 

Wij bieden:

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken in een gezonde organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Er word je een marktconform salaris geboden evenals goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wie wij zijn

Imetaal Staalbouw is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van productie en montage van staalconstructies. We zijn al meer dan 45 jaar actief in de staalbouw. De groep bestaat uit een vestiging in Duitsland en de hoofdvestiging in Gendringen. Wij behoren tot de Ten Brinke Group.

 

Bij Imetaal werken ruim 55 medewerkers. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Om deze stijgende lijn vast te houden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Mail je CV en motivatie aan solliciteren@imetaal.com en geef daarbij de referentie 440-2019-LASS aan.


Je kunt ook telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Eugène van Gestel telefoonnummer 06 21 9185 57.