Door een constante uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van het team, op zoek naar:

 

Machine operators (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Je bedient de volautomatische snijmachine, de zaagstraat, scribingmachine of boorstraat. Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten die moeten voldoen aan de gevraagde kwaliteitseisen, zowel enkelstuks als seriematig. Je leidt programma´s vanuit het bedrijfsbureau. Indien nodig verricht je aanpassingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor productcontrole en het onderhouden van de machines. Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Vanzelfsprekend gebruik je machines, apparaten, gereedschap, transportmiddelen, beschermingsmiddelen en grond- en hulpstoffen op een verantwoorde wijze.

 

Jouw profiel

  • minimaal werk- en denkniveau op VMBO –niveau;
  • bij voorkeur een opleiding richting Metaal, Werktuigbouwkunde of Verspaningstechniek;
  • aantoonbare ervaring met bovengenoemde CNC- gestuurde machines (boorstraat en boorsnijmachine) is een pré;
  • kennis van het werken met metaal;
  • zelfstandig en accuraat kunnen werken;
  • flexibele en collegiale werkhouding, geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie. Werken bij Imetaal betekent dat je initiatief durft te nemen en zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebt staan. Wij bieden ruimte voor gedreven en ondernemende mensen, voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing.

 

Wie wij zijn

Werken bij Imetaal betekent werken bij een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van productie en montage van staalconstructies. We zijn al meer dan 45 jaar actief in de staalbouw. De groep bestaat uit een vestiging in Duitsland, Groot Brittannië en een hoofdvestiging in Nederland. 

 

Bij Imetaal werken ruim 55 medewerkers. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Om deze stijgende lijn vast te houden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je solicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 440-2018-OP aan:

Ten Brinke Group personeelszaken,  Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of per Email naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Uiteraard kun je ook telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met Eugène van Gestel. Het telefoonnummer is Tel. 06 21 9185 57.

 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie