Als medewerker materieeldienst werk je in een klein team voor een grote internationale organisatie.
Je bent een belangrijke spil binnen de organisatie omdat je ervoor zorgt dat het materieel goed en betrouwbaar functioneert zodat de collega’s op de bouw dit materieel goed kunnen inzetten. Je hebt passie voor technische apparatuur en je bent werkzaam in een zelfstandige en afwisselende functie.

 

Spreken deze punten jou aan? Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Voor onze materieeldienst en werkplaats in Varsseveld zijn wij op zoek naar een:

 

 

Medewerker materieeldienst (m/v)
fulltime

 

 

Je werkzaamheden

Als medewerker materieeldienst ben je verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie en keuring van divers bouwmaterieel. Deze technische functie omvat diverse werkzaamheden, van het plakken van een kruiwagenwiel tot het repareren van een bouwcirkel. Ook reparatie, schoonmaak, onderhoud en keuring van elektrisch handgereedschap, machines met verbrandingsmotoren, stroomkasten etc. behoren tot de werkzaamheden.

 

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een technische achtergrond, die zeer gedreven is om brede kennis op te doen in de verschillende technische werkzaamheden.

Redelijke mondelinge beheersing van de Duitse taal is een voordeel in deze functie. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en beschik je over eigen vervoer. VCA- en heftruckcertificaat en NEN3140 keuringen zijn een pré. Indien je hier niet over beschikt, ben je bereid cursussen hiervoor te volgen.
Je bent woonachtig in de omgeving van Varsseveld.

 

Wat wij je bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie waarbij elke dag anders is. De ene dag sleutel je aan de apparatuur de volgende dag ben je bezig met het ondersteunen van een collega bij een technische klus. Je werkt in een klein team voor een grote en financieel gezonde internationale organisatie.
Er wordt je een marktconform salaris aangeboden evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het personeelsbeleid van Ten Brinke is erop gericht persoonlijke groei, ontwikkeling en opleiding van medewerkers te stimuleren.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 116 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Spanje, Griekenland, Portugal en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels 1000 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Bekijk ook onze bedrijfsfilm over het werken binnen Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Geïnteresseerd?

Wanneer bovenstaand profiel jou op het lijf is geschreven, nodigen wij je uit direct te solliciteren.
De sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar Ten Brinke Group, afdeling P&O, Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of mailen naar solliciteren@tenbrinke.com onder vermelding van de referentie 110-2019-MMAT-2

 

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariska Prinsen-Klanderman, telefoon 0315-881166.