06.12.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Aan het August Allebéplein in Amsterdam hebben wij op 2 december circa 2.400 m2 winkelruimte opgeleverd aan Lidl. De nieuwbouw werd gerealiseerd op de plek waar Lidl al gevestigd was. Het gebouw bestaat uit vijf bouwlagen, waarbij op de vier bovenste lagen 108 appartementen zijn gerealiseerd. De oplevering van het nieuwbouwproject is het vierde project dat Ten Brinke Group in 2016 voor Lidl heeft ontwikkeld en gerealiseerd.

18.11.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Op woensdag 23 november tussen 19:00 en 21:00 uur houden wij een informatie avond voor het nieuwbouwproject 85 woningen Kernhem in Ede.

29.09.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

De bouwwerkzaamheden op De Greune Linde in Haaksbergen zijn in volle gang. Op vrijdag 23 september werd dit gevierd met een officieel moment.

16.08.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Op 12 augustus hebben wij, na een bouwtijd van 8 maanden, wederom een nieuwe Lidl supermarkt succesvol opgeleverd aan Lidl Nederland GmbH. De nieuwe supermarkt, aan de Kastanjelaan, is ontwikkeld op basis van het nieuwe winkelconcept van Lidl in Nederland en heeft het ultrazuinige energielabel A++++. Tevens past het ontwerp met de verschillende gevelaanzichten heel goed in de omgeving en is het een verfraaiing van het centrum in Duiven.

05.07.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Assistent-projectleider Joyce Tuinte werkt alweer 6,5 jaar bij Ten Brinke Groep. "Ik ben van plan dat nog lang te blijven doen.

 

 

Interview: Joyce Tuinte, Assistent-projectleider bij Ten Brinke Groep.

14.06.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Tijdens de beurs PROVADA op 8 juni in de RAI in Amsterdam hebben Holland Immo Group, Ten Brinke Group en Q‐Park de handen ineen geslagen. De 3 partners bundelen vanaf heden hun expertise en benaderen gezamenlijk de markt onder de naam Medi Carpark Solutions.

 

 

02.06.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

"Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden, beter maken en uitbreiden van onze supermarkten. Ten Brinke Groep is een actieve partij in vastgoed en ontwikkeling en dus was het bijna logisch dat onze paden elkaar kruisten."

 

Interview: Harm van Oorschot, Directeur Vastgoed & Bouw bij Lidl Nederland.

01.06.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Gezamenlijk initiatief Holland Immo Group, Ten Brinke Group en Q-Park.

Medi Carpark Solutions ontzorgt ziekenhuisorganisaties met parkeren

 

 

31.05.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Gisteren de laatste beursteamvergadering afgesloten en alvast de "Ten Brinke" voetballen uitgeprobeerd. Het aftellen is nu echt begonnen.

20.05.2016 - Ten Brinke Bouw - Nieuws

Op 20 mei hebben wij, na een bouwtijd van 7 maanden, wederom een nieuwe Lidl supermarkt succesvol opgeleverd aan Lidl Nederland GmbH. De nieuwe supermarkt, op de hoek van de Markiezaatsweg en de Laan van Borgvliet,  is ontwikkeld op basis van het nieuwe winkelconcept van Lidl in Nederland en heeft het ultrazuinige energielabel A++++.