Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws06.04.2017

Bouw appartementen voor werkende jongeren in Leiden van start

Op de bouwlocatie aan de Lucebertstraat in Leiden liet wethouder Paul Laudy van gemeente Leiden zich verleiden tot het officiële startsein voor de bouw.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws01.04.2017

Nieuwbouw 481 studentenwoningen in Den Haag

Aan het Leemansplein in Den Haag komen 481 woningen voor studenten. De gemeente Den Haag heeft de grond overgedragen aan DUWO. Ten Brinke Slot Projectontwikkeling vormt samen met Plegt-Vos Bouwgroep de ontwikkelcombinatie voor deze opdracht. De oplevering van de studententoren is gepland in de winter van 2018.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws23.03.2017

Verkoop van Plan Koster in IJsselmuiden van start

Aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden ontwikkelen en realiseren wij Plan Koster. Het terrein, waar voorheen tuincentrum Koster was gevestigd, heeft lang braak gelegen. Nu zal er een mooie nieuwe woonwijk met diverse woningtypes verrijzen. De verkoop van de woningen begint op 23 maart tijdens een speciale bijeenkomst in IJsselmuiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws06.03.2017

Oplevering van nieuwbouwplan Bleekveld in Enschede

Samen met woningcorporatie De Woonplaats ontwikkelden en realiseerden wij drie appartementencomplexen aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede. Onlangs vond de oplevering plaats aan De Woonplaats.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws09.01.2017

Omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden

De gemeente Leiden heeft op 6 januari 2017 de omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden. Ten Brinke Lubbers Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group, ontwikkelt dit project op het braakliggende perceel tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade in Leiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws19.12.2016

Meijer Realty Partners en Ten Brinke CoHof werken samen verder aan Meerrijk in Eindhoven

De eerste contacten tussen Meijer Realty Partners en Ten Brinke CoHof, onderdeel van Ten Brinke Group, werden gelegd in het voorjaar van 2016. Tijdens de jaarlijkse vastgoedbeurs in Amsterdam, de Provada, werden de contacten verder verdiept. Dit resulteerde in een concrete afspraak voor een duurzame samenwerkingsovereenkomst voor de nog niet gerealiseerde fasen van het project Meerrijk in Eindhoven.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws15.12.2016

Oplevering van 'De IJzergieterij' in Tilburg

Op woensdag 14 december vond de officiële oplevering van ‘De IJzergieterij’ in Tilburg plaats. Tijdens een kerstdiner met de toekomstige bewoners en het bouwteam blikte wethouder Berend de Vries van de gemeente Tilburg terug op het bouwproces. De voormalige ijzergieterij uit 1899 is getransformeerd naar 18 havenlofts en twee commerciële studio’s en is een uniek project van Krens Ten Brinke Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws05.12.2016

Vacature Ervaren Acquisiteur Projectontwikkeling m/v

Kom jij ons team in Arnhem versterken?

Wij zoeken op korte termijn een ervaren acquisiteur projectontwikkeling. De werkzaamheden in deze functie zijn gericht op het verwerven van geschikte ontwikkellocaties en geschikte partijen en deze bij elkaar brengen.

 

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws05.12.2016

Nieuwbouw Lidl en 108 appartementen Amsterdam opgeleverd

Aan het August Allebéplein in Amsterdam heeft Ten Brinke Broers Projectontwikkeling op 2 december circa 2.400 m2 winkelruimte opgeleverd aan Lidl. De nieuwbouw werd gerealiseerd op de plek waar Lidl al gevestigd was. Het gebouw bestaat uit vijf bouwlagen, waarbij op de vier bovenste lagen 108 appartementen zijn gerealiseerd. De oplevering van het nieuwbouwproject is het vierde project dat Ten Brinke Group B.V. in 2016 voor Lidl heeft ontwikkeld en gerealiseerd.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws02.12.2016

Bouw Schinkelhof Amsterdam van start

Op 30 november gaf Sebastiaan Capel, voorzitter van het dagelijks bestuur Zuid, het officiële startsein voor de bouw van de Schinkelhof in Amsterdam. Onder toeziend oog van buurtbewoners, vertegenwoordigers van Gemeente Amsterdam en Ten Brinke Group en de architect, bediende hij een graafmachine. Op de bijzondere locatie aan de Schinkel in Amsterdam-Zuid ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Group 1270 m² maatschappelijke voorzieningen, een parkeerkelder en 64 appartementen.

Meer informatie