Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws18.12.2017

Kavelverkoop van start in Bredevoort

Voor wie in het voorjaar van 2018 wil starten met de bouw van een eigen woning in Bredevoort is er goed nieuws. Aan de Bekendijk in het vestingstadje in de gemeente Aalten komen maximaal 13 bouwkavels beschikbaar.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws07.12.2017

Toekomstige woningbouw in Dodewaard

Op dinsdag 5 december 2017 werd een principeakkoord ondertekend over de ontwikkeling van de 'Fructuslocatie' in Dodewaard.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws21.11.2017

(Her-)ontwikkelingslocaties en projecten gezocht

Heeft u een locatie en/of project die u wilt verkopen? Of zoekt u bijvoorbeeld een partner voor de ontwikkeling van uw locatie? Wij komen graag met u in contact.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws10.11.2017

Wonen op hoog niveau in Eindhoven

Binnkort verrijst in de wijk Meerhoven in Eindhoven de fraaie appartemententoren Meerzicht. Vanaf nu is inschrijven al mogelijk!

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws14.08.2017

Samenwerking met Beter Wonen in IJsselmuiden

In IJsselmuiden ontwikkelt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Plan Koster. Een nieuwbouwwijk waarin onder andere een gebouw met 22 appartementen wordt ontwikkeld. Woningcorporatie Beter Wonen uit IJsselmuiden wordt de nieuwe eigenaar van het gebouw. Onlangs werd de samenwerking tussen beide partijen bekrachtigd op de bouwlocatie.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws21.07.2017

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan staat de voormalige Honigfabriek van Dr. Oetker. Een karakteristiek fabrieksgebouw, dat nauw verweven is met de geschiedenis van de Zaanstreek. De samenwerkingsovereenkomst om tot herontwikkeling van deze unieke locatie te komen werd ondertekend op 21 juli.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws14.07.2017

Wethouder viert dat Meerrijk Eindhoven weer verder bouwt

De bouw van 31 waterwoningen en 21 waterzicht appartementen in de wijk Meerrijk in Eindhoven is in volle gang: Meerrijk bouwt weer verder! Dat vierden we met wethouder Yasin Torunoglu van gemeente Eindhoven, toekomstige bewoners, omwonenden en genodigden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws12.06.2017

Ten Brinke Group kijkt tevreden terug op PROVADA 2017

Ten Brinke Group was ook dit jaar weer met een eigen stand aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. De beurs werd dit jaar gehouden op 30 en 31 mei en 1 juni en kende  een record aantal van ruim 24.000 bezoekers.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws30.05.2017

Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws19.05.2017

Jouw kans bij ons!

Door constante uitbreiding van onze ontwikkelingsportefeuille zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij komen bijvoorbeeld graag in contact met senior acquisiteurs / locatie verwervers met goede contacten op het gebied van vastgoedontwikkeling, vooral in West-Nederland en met senior projectontwikkelaars die ervaring hebben met grote, gecompliceerde binnenstedelijke projecten.

Meer informatie