Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws12.06.2017

Ten Brinke Group kijkt tevreden terug op PROVADA 2017

Ten Brinke Group was ook dit jaar weer met een eigen stand aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. De beurs werd dit jaar gehouden op 30 en 31 mei en 1 juni en kende  een record aantal van ruim 24.000 bezoekers.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws30.05.2017

Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws19.05.2017

Jouw kans bij ons!

Door constante uitbreiding van onze ontwikkelingsportefeuille zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij komen bijvoorbeeld graag in contact met senior acquisiteurs / locatie verwervers met goede contacten op het gebied van vastgoedontwikkeling, vooral in West-Nederland en met senior projectontwikkelaars die ervaring hebben met grote, gecompliceerde binnenstedelijke projecten.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws18.05.2017

Nieuwbouw studententoren Den Haag begonnen

Aan het Leemansplein in Den Haag wordt gebouwd aan een nieuwe grote studententoren met 481 woningen. De bij het project betrokken partijen gaven de bouwstart een feestelijk tintje door tussen de heipalen van het aanstaande studentencomplex een tijdscapsule met inhoud te begraven.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws04.05.2017

Zien wij u op de PROVADA?

Op 30 en 31 mei en 1 juni is Ten Brinke Group aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. Wij laten u daar zien dat persoonlijk het verschil maakt!


Onze acquisiteurs, ontwikkelaars, tekenaars en bouwers zijn aanwezig in onze stand 00 in hal 12. Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws06.04.2017

Bouw appartementen voor werkende jongeren in Leiden van start

Op de bouwlocatie aan de Lucebertstraat in Leiden liet wethouder Paul Laudy van gemeente Leiden zich verleiden tot het officiële startsein voor de bouw.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws01.04.2017

Nieuwbouw 481 studentenwoningen in Den Haag

Aan het Leemansplein in Den Haag komen 481 woningen voor studenten. De gemeente Den Haag heeft de grond overgedragen aan DUWO. Ten Brinke Slot Projectontwikkeling vormt samen met Plegt-Vos Bouwgroep de ontwikkelcombinatie voor deze opdracht. De oplevering van de studententoren is gepland in de winter van 2018.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws23.03.2017

Verkoop van Plan Koster in IJsselmuiden van start

Aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden ontwikkelen en realiseren wij Plan Koster. Het terrein, waar voorheen tuincentrum Koster was gevestigd, heeft lang braak gelegen. Nu zal er een mooie nieuwe woonwijk met diverse woningtypes verrijzen. De verkoop van de woningen begint op 23 maart tijdens een speciale bijeenkomst in IJsselmuiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws06.03.2017

Oplevering van nieuwbouwplan Bleekveld in Enschede

Samen met woningcorporatie De Woonplaats ontwikkelden en realiseerden wij drie appartementencomplexen aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede. Onlangs vond de oplevering plaats aan De Woonplaats.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws09.01.2017

Omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden

De gemeente Leiden heeft op 6 januari 2017 de omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden. Ten Brinke Lubbers Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group, ontwikkelt dit project op het braakliggende perceel tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade in Leiden.

Meer informatie