Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws31.08.2017

Wij zoeken een trainee vastgoedontwikkeling

Wil jij je jezelf binnen de vastgoedwereld verder ontwikkelen in een en dynamische en inspirerende werkomgeving met toegewijde collega’s? Dan komen wij graag in gesprek met jou!

 

Ter versterking van ons team in Arnhem zoeken wij een fulltime trainee vastgoedontwikkeling. In deze functie krijg je te maken met het complete acquisitie- en ontwikkelproces, waardoor je snel uitgroeit tot een volwaardige speler in de vastgoedwereld.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws14.08.2017

Samenwerking met Beter Wonen in IJsselmuiden

In IJsselmuiden ontwikkelt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Plan Koster. Een nieuwbouwwijk waarin onder andere een gebouw met 22 appartementen wordt ontwikkeld. Woningcorporatie Beter Wonen uit IJsselmuiden wordt de nieuwe eigenaar van het gebouw. Onlangs werd de samenwerking tussen beide partijen bekrachtigd op de bouwlocatie.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws21.07.2017

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan staat de voormalige Honigfabriek van Dr. Oetker. Een karakteristiek fabrieksgebouw, dat nauw verweven is met de geschiedenis van de Zaanstreek. De samenwerkingsovereenkomst om tot herontwikkeling van deze unieke locatie te komen werd ondertekend op 21 juli.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws14.07.2017

Wethouder viert dat Meerrijk Eindhoven weer verder bouwt

De bouw van 31 waterwoningen en 21 waterzicht appartementen in de wijk Meerrijk in Eindhoven is in volle gang: Meerrijk bouwt weer verder! Dat vierden we met wethouder Yasin Torunoglu van gemeente Eindhoven, toekomstige bewoners, omwonenden en genodigden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws12.06.2017

Ten Brinke Group kijkt tevreden terug op PROVADA 2017

Ten Brinke Group was ook dit jaar weer met een eigen stand aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. De beurs werd dit jaar gehouden op 30 en 31 mei en 1 juni en kende  een record aantal van ruim 24.000 bezoekers.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws30.05.2017

Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws19.05.2017

Jouw kans bij ons!

Door constante uitbreiding van onze ontwikkelingsportefeuille zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij komen bijvoorbeeld graag in contact met senior acquisiteurs / locatie verwervers met goede contacten op het gebied van vastgoedontwikkeling, vooral in West-Nederland en met senior projectontwikkelaars die ervaring hebben met grote, gecompliceerde binnenstedelijke projecten.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws18.05.2017

Nieuwbouw studententoren Den Haag begonnen

Aan het Leemansplein in Den Haag wordt gebouwd aan een nieuwe grote studententoren met 481 woningen. De bij het project betrokken partijen gaven de bouwstart een feestelijk tintje door tussen de heipalen van het aanstaande studentencomplex een tijdscapsule met inhoud te begraven.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws04.05.2017

Zien wij u op de PROVADA?

Op 30 en 31 mei en 1 juni is Ten Brinke Group aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. Wij laten u daar zien dat persoonlijk het verschil maakt!


Onze acquisiteurs, ontwikkelaars, tekenaars en bouwers zijn aanwezig in onze stand 00 in hal 12. Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws06.04.2017

Bouw appartementen voor werkende jongeren in Leiden van start

Op de bouwlocatie aan de Lucebertstraat in Leiden liet wethouder Paul Laudy van gemeente Leiden zich verleiden tot het officiële startsein voor de bouw.

Meer informatie