06.11.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

De Ten Brinke Group en DUQER kopen Noordwal 4-10/Pieterstraat in Den Haag per december 2018.

27.09.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Woensdag 26 september 2018 is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Asterlo in Rotterdam Charlois.

04.09.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Investment Manager Catella Real Estate AG heeft het mixed-use complex, Asterlo in Rotterdam gekocht van Ten Brinke Group ten behoeve van het duurzaamheidsfonds Sarasin Sustainable Proporties.

05.07.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Afgelopen vrijdagmiddag werd er een klein feestje gevierd rond de oplevering van het nieuwste woongebouw van de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren.

 

22.06.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Koning Willem-Alexander komt as zaterdag naar het 100-jarige Wageningen University & Research. Op de Wageningen Campus zal een eeuwfeest gevierd worden samen met duizenden reünisten. Wellicht neemt hij ook een kijkje bij het door Ten Brinke Slot Projectontwikkeling B.V. ontwikkelde Campus Plaza op de universiteit van Wageningen.

12.06.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

BPD Ontwikkeling zal de Ringersfabriek overdragen aan de Ten Brinke Group. Samen met BOEi als adviseur gaat Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, onderdeel van de Ten Brinke Group, de Ringersfabriek in Alkmaar herbestemmen en restaureren. BPD Ontwikkeling blijft als gebiedsontwikkelaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Ringersfabriek. Hiermee komt de herbestemming van de Ringersfabriek weer een belangrijke stap dichterbij.

08.06.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ook in 2018 is Ten Brinke Group weer aanwezig op dé vastgoedbeurs van Nederland in de Amsterdamse RAI. Dit jaar wordt de beurs gehouden op 5, 6 en 7 juni. Het thema van de PROVADA is dit jaar Educatie-Innovatie-Integratie.

31.05.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Op de bouwlocatie plan Vijverhof was het donderdag 24 mei jl. feest. Van het studentencomplex aan het Leemansplein is deze week namelijk het hoogste punt bereikt en daarmee vordert de bouw van de Leemanstoren gestaag en volgens schema.

04.04.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

De eerste kopers van het project Meerzicht in Eindhoven hebben hun handtekening gezet. 

 

03.03.2018 - Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Tijdens de officiële start van de bouw van plan Koster in IJsselmuiden metselde de burgemeester van IJsselmuiden samen met kinderen van de kopers een muur. 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie