Ten Brinke Bouw - Nieuws22.11.2018

Hornbach in Duiven

Aan de Nieuwgraaf in Duiven gaan wij in opdracht van Hornbach Real Estate Duiven B.V. een Hornbach bouwmarkt realiseren. De Hornbach krijgt een bruto vloeroppervlak van ca. 16.500 m² met een buitenterrein van 42.000 m². Naast een bouwmarkt wordt er een tuincentrum en een Drive In gerealiseerd. Hier kan men de bestelde materialen na aankoop direct inladen.

Op het 42.000 m² grote terrein worden tevens ongeveer 500 parkeerplaatsen gerealiseerd.

 

 

Voortgang 2019

week 29

Hieronder een paar mooie panorama foto's die deze week gemaakt zijn.

Klik op de foto voor een vergroting.

week 28

Ter plaatse van het tuincentrum worden momenteel de vloernetten geplaatst. Begin volgende week zal de vloer gestort worden. De fundering voor de stellingen wordt momenteel gestort.

De staalconstructie is gereed. Binnen wordt de installatie geplaatst. De helft van de kozijnen zijn geplaatst.

Bij het tuincentrum en de bouwmarkt zitten de wandplaten erop. De wandplaten van de Drive In worden binnenkort geplaatst.

Verder zijn we nog bezig met de voorbereidingen voor het storten van het asfalt.

week 26

Binnen zijn de betonvloeren gereed. Deze week zal ook de staalconstructie gereed komen.

De voorbereidingen voor het storten van het asfalt zijn in volle gang.

week 23

De werkzaamheden betreffende de staalconstructie van de Drive-in zijn voor de helft gereed. Verder zijn we gestart met het storten van de betonvloeren, montage van de sprinklerinstallatie en de MS-wanden.

week 20

We zijn gestart met de staalconstructie van de Drive-in. Ook zijn we nog volop bezig met de montage van de wandpanelen. De prefab betongevel is gereed.

Ook zijn we gestart met het inschalen van de eerste wand van de laadkuil/hellingbaan.

week 18

We zijn gestart met de montage van de wandpanelen. De dakplaten zijn bijna volledig gemonteerd en de dakdekker loopt hier meteen achteraan. Verder zijn de vliesgevelkozijnen voor ongeveer de helft gereed en wordt er gewerkt aan de buitenriolering.

 

Volgende week gaan we starten met de montage van de lichtstraten.

week 15

Bij de tuinmarkt is de dakdekker gestart. Bij de bouwmarkt zijn we bezig met het laatste deel van de staalconstructie en het leggen van de dakplaten. 

Volgende week gaan we starten met de staalconstructie van de ingang en het monteren van de isopanelen.

week 12

Ondanks het slechte weer van vorige week hebben we de staalconstructie van de tuinmarkt gemonteerd. Er kan nu worden gestart met de montage van de dakplaten.

 

Ook de laatste meters van de fundamenten worden voorbereid en eind volgende week zal de laatste fundatie gestort worden. Deze week gaan we ook starten met de montage van de bouwmarkt.

week 09

Met betrekking tot het heiwerk zijn we met de laatste palen bezig. Het grondwerk voor de fundatiesleuven schiet ook mooi op. Verder staat er een 200m¹ fundatiekist van de tuinmarkt opgesteld voor de stort van woensdag. Volgende week wordt hier de staalconstructie op gemonteerd.

 

De kolommen van de betonconstructie staan opgesteld. Hier zullen deze week de wanden ook gemonteerd gaan worden.

week 06

De laatste 2500 heipalen worden geslagen. De fundamenten worden ontgraven en door middel van drainage drooggehouden.


Er is een start gemaakt om de fundament bekisting te zetten en deze van de wapening te voorzien. Volgende week gaan we deze storten.

week 04

Ondanks de vorst zijn we toch aan het heien. Er zitten er nu bijna 4000 palen in.

Voortgang 2018

week 50

Van de ongeveer 9500 palen zitten er nu 1000 in. We zullen ongeveer 3 maanden nodig hebben om alle palen geheid te krijgen.

week 47

We zijn volop bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor het heiwerk. Volgende week gaan de eerste palen erin.

Ga terug