Ten Brinke Bouw - Nieuws21.02.2019

34 woningen De Marslanden in Hardenberg

Aan de Moonenlaan in Hardenberg gaan wij 34 woningen realiseren op het plan "De Marslanden".

Voortgang 2019

week 12

Na het gereedkomen van de prefab bouw zijn we gestart met het monteren van de steiger. Bij 3 kavels zijn de kappen geplaatst en zijn we binnen begonnen met de standleidingen van de E&W installatie. Volgende week gaan we bij de eerste kavel starten met het metselwerk.

week 10

Deze week zijn we gestart met de prefab opbouw van de vloeren en wanden. Alle begane grondvloeren van de 9 woningen zijn gelegd. Tevens zijn ook de eerste verdiepingsvloeren gelegd. Deze week worden nog de 1e verdiepingswanden geplaatst en vervolgens worden de 2e verdiepingsvloeren gelegd.

 

Volgende week worden de topgevels geplaatst en in week 12 zal de steigerbouwer starten zodat we kunnen starten met het metselwerk en het plaatsen van de kap.

week 08

Na het storten van de funderingsstroken zijn we vorige week begonnen met het lijmen van de funderingsmuren. Aansluitend is de installateur begonnen met het aanbrengen van de installatiewerkzaamheden in de kruipruimten.

Deze week en volgende week zullen de vloeren en prefab beton wanden worden geleverd en gaan we starten met de montage hiervan in week 10.

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie