Ten Brinke Bouw - Nieuws07.03.2018

50 woningen Opbroek in Rijssen

50 woningen Opbroek in Rijssen

Op het plan Opbroek in Rijssen gaan wij 50 woningen realiseren.

 

Het plan omvat de volgende woningen:
- 2 vrijstaande woningen
- 18 twee-onder-één-kapwoningen
- 30 rijwoningen

Voortgang
2018

week 10

Na de te koude weersomstandigheden van vorige week zijn deze week de buitenwerkzaamheden weer opgestart. Het steiger van de kavels 27 t/m 35 is gedemonteerd, deze wordt bij de laatste 3 blokken rijwoningen weer opgezet. Aan het einde van deze week zijn de eerste 10 woningen opgeleverd.

week 06

De laatste verdiepingsvloeren worden deze week gelegd. Het metselwerk is, i.v.m. de weersomstandigheden, deze week gestaakt. De afbouw kan momenteel nog grotendeels, ondanks de kou, gewoon doorgaan.

week 03

Inmiddels zijn de kappen t/m kavel 30 gemonteerd. Al het kalkzandsteen t/m de 1e verdieping is gereed. Ook het metselwerk vordert gestaag.

Voortgang
2017

week 50

Inmiddels zijn van alle woningen de eerste verdiepingsvloeren gelegd. Van het eerste blok met rijwoningen is de kap gemonteerd en het metselwerk loopt door.

week 47

We zijn gestart met het lijmwerk van de begane grond van de laatste blokken rijwoningen. Ook zijn er weer kappen geplaatst.

week 45

De kappen van de eerste rij (10 twee-onder-een-kapwoningen) zijn gemonteerd. De eerste steiger is inmiddels ook weer gedemonteerd. Verder vordert de ruwbouw gestaag.

week 42

De laatste begane grondvloeren zijn gelegd. Bij de eerste woningen liggen de pannen er inmiddels op. De afbouw is ook opgestart. De eerste vloerverwarming is gelegd en ook de eerste cementdekvloeren zijn deze week gesmeerd.

week 40

De eerste kappen zijn geplaatst. Ook vordert de metselaar bij de eerste blokken gestaag. Bij de laatste blokken rijwoningen zijn de fundatie elementen gelijmd.

week 38

De metselaar is gestart bij de eerste woningen. De eerste verdiepingsvloeren van de tweede rij twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegd.

week 32

Van de eerste 10 woningen is de eerste verdiepingsvloer gelegd. Op de eerste 6 woningen is het kalkzandsteen voorgeopperd zodat na de vakantie gelijk begonnen kan worden met het lijmwerk van de eerste verdieping.

week 30

De fundaties van alle woningen zijn gestort. Het lijmwerk van de begane grond is van de eerste woningen gelijmd. De eerste verdiepingsvloeren zijn ook gelegd.   

week 28

De eerste begane grondvloeren zijn gelegd en afgestort. Bij de volgende blokken is het fundatie lijmwerk gereed.

week 26

De eerste stroken zijn gestort, daar is inmiddels ook het fundatielijmwerk gestart. Het grondwerk van de komende blokken ligt al klaar.

week 24

We zijn begonnen met het grondwerk en bij de eerste blokken zijn we gestart met de strokenfundatie.

Ga terug