Ten Brinke Bouw - Nieuws30.10.2018

67 woningen De parel van Zuidwijk in Rotterdam

Aan de Schuilenburg in Rotterdam gaan wij in opdracht van Vestia 67 eengezinswoningen realiseren op het plan "De Parel van Zuidwijk". De woningen liggen tussen de Schuilenburg en de Britsenburg in Rotterdam.

Voortgang 2018

week 48

De funderingen zijn inmiddels allemaal gestort.

 

We zijn nog volop bezig met de casco's. Inmiddels hebben we er 40 van de 67 gereed. De metselaar is bijna klaar bij de blokken 1 en 2. We zijn gestart met de binnenwanden.

De dakdekker heeft 3 blokken waterdicht en ook zijn de eerste onderconstructies van de PV panelen aangebracht.

 

Aankomende week willen we gaan starten met het gevelstucwerk mits het weer dit toelaat. We gaan binnenkort ook starten met de montage van de eerste kozijnen en beglazing.

 

week 46

Afgelopen weken hebben wij de casco's van blok 3 en 4 gebouwd. In totaal zijn nu 28 casco woningen gereed. Tevens is de dakdekker gestart en het dak van blok 1 en 2 is waterdicht. Tevens zijn hier de eerste trappen geplaatst en is de metselaar en steigerbouwer gestart. Ook zijn we gestart met het ruwe binnen installatiewerk in de vloeren.

 

Aankomende weken zullen de dakinstallaties van blok 3 en 4 gereed gemaakt worden en zal aansluitend de dakdekker hier starten. De eerste casco woningen van blok 5 worden opgebouwd en we gaan starten met de binnenwanden. Ook zullen de laatste fundaties gestort gaan worden en zal hier ook de laatste fundering aangebracht worden.

 

week 44

De casco's van blok 1 en 2 zijn gereed. Inmiddels zijn de houten prefab dakopstanden aangebracht en is de installateur gestart met het installatiewerk op het dak. Deze week zal de uitvullaag op deze blokken gesmeerd worden en zal begin volgende week de dakdekker starten.

 

Bij blok 3 is de begane grondvloer gelegd en gaan we starten met de montage van de prefab casco. Hier zijn we gestart met het stelwerk en gaan we binnenkort starten met het metselwerk.

week 41/42

De fundering van blok 3 is gestort. Ook hebben we de wapening aangebracht bij blok 4 en 5. De installaties en stadsverwarming voor onder de begane grondvloer is aangebracht bij blok 1 en 2. Op dit moment zijn we gestart met het plaatsen van de eerste prefab wanden (cascobouw).

 

Deze week gaan we de installaties aanbrengen bij blok 3 en gaan we verder met het aanbrengen van de bekisting bij blok 4 en 5. Volgende week zal de fundering gestort gaan worden.

week 39

De afgelopen weken hebben we de eerste funderingsbalken gekist en gestort. Ook zijn we gestart met de installatie voor onder de begane grondvloer. Hier zijn we volgende week ook nog mee bezig. Er wordt dan ook gestart met de aanleg van de stadsverwarming.


Over 2 weken zullen de eerste begane grondvloeren gelegd worden en gaan we starten met de cascobouw.

week 37

Deze week is de vlechter gestart met het vlechtwerk voor blok 1 en 2. Ook hebben we in de afgelopen weken in de eerste putten de palen gesneld. Op dit moment zijn we met het laatste heiwerk bezig.

 

Aankomende weken gaan we starten met het aanbrengen van de eerste funderingsbekisting en zullen de eerste funderingen gestort gaan worden.

week 35

We zijn op de helft met de heiwerkzaamheden.

Week 29

We zijn gestart met het grondwerk.

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie