Ten Brinke Bouw - Nieuws25.10.2018

Lidl in Eibergen

Aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen gaan wij een Lidl supermarkt realiseren.


De winkel krijgt een oppervlakte van 1.250m². Tevens worden er circa 60 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Voortgang 2019

week 13

Op dit moment wordt de Lidl opgeleverd.

week 11

De stroomkasten worden aangesloten. Verder zijn we binnen druk bezig met de afmontage.

 

Het buitenterrein wordt volgende week afgemaakt.

week 09

Het plafond is gereed. Het plaatsen van de alubond gevelbekleding vordert gestaag.

 

Volgende week starten we met het schilderwerk en worden de binnendeuren gemonteerd. Buiten worden de poorten gemonteerd.

week 07

We zijn gestart met het systeemplafond. Het meeste installatiewerk boven het plafond zit erin. Het tegelwerk is ook bijna gereed.

 

Buiten zijn ze het hekwerk aan het plaatsen en zijn we gestart met het plaatsen van de alubond gevelbekleding.

week 05

We zijn gestart met de tegelwerkzaamheden op de wanden en het stucwerk is bijna gereed. Ook is de vriescel geplaatst.
Op dit moment wordt de bekabeling getrokken zodat we kunnen starten met de plafonds.


Buiten is het asfalt gereed.

week 03

Buiten zijn we bezig met het asfalteren van het terrein en het restant van het straatwerk. In het pand is de tegelvloer gereed. De metal stud bouwer, stukadoor en de elektricien zijn momenteel volop bezig.

 

Volgende week gaan we starten met de overige installaties en de bouw van de vriescel. Over 2 weken zal de tegelzetter starten met het tegelwerk op de wand.

Voortgang 2018

week 51

We zijn gestart met de bestrating. Het dak is waterdicht en de vliesgevels zijn beglaasd. Binnen zijn we begonnen met het leggen van de tegelvloer.

week 46

Afgelopen week zijn de kalkzandsteenlijmers druk bezig geweest met het lijmen van de binnenmuren. Volgende week zullen ze nog een aantal dagen bezig zijn om de laatste werkzaamheden af te ronden. De HSB-elementen aan de voorgevel zijn geplaatst en de metselaar is gestart met het isoleren van de buitengevel en het metselen van de gevelstenen.De verdiepingsvloeren zijn gelegd en afgestort.

Volgende week worden de veiligheidsnetten, randbeveiliging en trappentoren geplaatst zodat er gestart kan worden met het leggen van de dakplaten. Medio week 48 zal de dakdekker starten met het aanbrengen van de isolatie en dakbedekking.

week 43

We zijn bezig met het isoleren, wapenen en inkisten van de begane grondvloer. Deze zal eind volgende week gestort gaan worden. In week 45 gaan we starten met de lijmwerkzaamheden en zullen de HSB wanden gemonteerd worden. Tevens wordt er dan een begin gemaakt met het isoleren van de wand tegen de bestaande bebouwing.

week 41

De fundering is gestort en we zijn bezig met het monteren van de staalconstructie. Volgende week zullen de kimmen voor het kalkzandsteen lijmwerk en de randkisten aangebracht worden. Vervolgens zal het vloerniveau met zand opgehoogd worden.

Over 2 weken gaan we starten met het isoleren en wapenen van de begane grondvloer.

Ga terug