Ten Brinke Bouw - Nieuws24.05.2019

Luchen - 6 woningen

Nieuwbouw van 6 ruimte koopwoningen in Luchen te Mierlo. Deze woningen worden in eigen ontwikkeling gebouwd. De woningen kenmerken zich door de bijzondere kapconstructie met z'n houten gevelbekleding.

Voortgang 2019

week 29

De woningen zijn voor-opgeleverd. Vooruitlopend op de oplevering, in week 35, hebben we de woningen samen met de bewoners doorlopen. We zijn nu de genoteerde voor-opleverpunten van ons als van de kopers aan het herstellen, met als doel met de oplevering van de woningen naar volledige tevredenheid van de kopers over te dragen.

week 27

We zijn bezig met de montage van de dakranden, overige aluminium waterslagen en gootbekleding.

 

Binnen zijn we met de laatste punten bezig. Waarna de woningen, na de bouwvakvakantie, opgeleverd zullen worden.

week 25

De steiger voor de lattengevel is verwijderd, zelf dienen we nog enkele gevelbeplating op de begane grond aan te brengen en in week 27 zal de aluminium gevelbekleding worden aangebracht.

 

Binnen is het stuc-, spuit- en tegelwerk gereed. Hier worden de kozijnen en deuren nog aangebracht. Verder rest hier nog enig timmerwerk en het nodige schilderwerk.

Omdat de nutsaansluitingen midden juli worden aangebracht zal de oplevering na de bouwvakvakantie plaatsvinden.

week 23

De gevels zijn bijna gereed. Binnen verwachten we dat het tegelwerk en het spuitwerk volgende week gereed zal zijn. Deze week zijn we gestart met de kitwerkzaamheden en volgende week zal het sanitair worden aangebracht.

week 21

De bouw vordert gestaag. De Fairwooth gevelbekleding is gemonteerd waardoor de steiger van de gevel verwijderd is. Buiten de aluminium windveren en gootomkleding en wat schilderwerk zijn de gevels gereed. De afbouw in deze woningen gaat voorspoedig. Eind juni verwachten we de vooroplevering te doen en half juli verwachten we de woningen op te kunnen leveren aan de nieuwe bewoners.

Ga terug