Ten Brinke Bouw - Nieuws21.09.2018

Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Aan de Sluisoordlaan, in het project Anklaar, in Apeldoorn gaan wij in opdracht van MAB Development Nederland B.V. de bovenbouw van blok 3 realiseren.

Dit omvat commerciële ruimten met hierboven 60 appartementen verdeeld over 4 bouwblokken.

 

Voortgang 2018

week 38

Bij blok B zijn we op de begane grond bezig met het plaatsen van stabiliteitswanden, kalkzandsteenwanden en het prefab beton. Tevens zijn we hier bezig met de voorbereidingen voor de 1e verdiepingsvloer.


Bij blok C zijn we bezig met de 2e verdiepingsvloer, prefab balkons en het prefab metselwerk.

 

Bij blok D is het casco gereed. Hier wachten we nu op de elementen voor de gevels.

week 36

Bij blok B zijn we begonnen met de in het werk gestorte betonwanden. De montage van het prefab beton is in uitvoering evenals het lijmwerk van de kalkzandsteen wanden.

 

Bij blok C is het lijmwerk van de kalkzandsteenwanden en de in het werk gestorte betonwanden van de 1e verdieping gereed. De eerste vloeren van de 2e verdieping zijn gelegd. De vlechters en installateurs zijn hier nu gestart met hun werkzaamheden. De stelkozijnen worden ook gemonteerd.

 

Bij blok D is de dakvloer gemonteerd. Op dit moment worden de randkisten en wapening aangebracht. De stelkozijnen voor de vliesgevels worden gemonteerd.

week 34

Bij blok C zijn we na de vakantie verder gegaan met het storten van de betonwanden op de 1e verdieping. Ook zijn we gestart met het lijmen van de kalkzandsteen wanden voor de appartementen. Verder is er een begin gemaakt met het opperen van de ytong op de 1e verdieping. Op de begane grond  zijn de stelregels voor de gevelpuien gemonteerd en zijn we gestart met de voorbereidingen van de 2e verdiepingsvloer.

 

Bij blok D zijn we begonnen met het monteren van de stalen liggers zodat we hier volgende week de dakvloer kunnen monteren.

week 30

Bij blok B zijn we bijna gereed met het storten van de kolommen.

 

Bij blok C is het resterende deel van de verdiepingsvloer gestort. We zijn hier nu bezig met de wapening/installaties en het storten van de betonwanden op de 1e verdieping.

 

Bij blok D zijn we bezig met het stellen van de prefab kolommen en wandschijven.

week 28

Bij blok C is de eerste helft van het beton gestort. Bij blok D hebben we het kalkzandsteen en de in het werk gestorte beton gereed en zijn we in afwachting van het prefab beton, de staalconstructie en de kanaalplaat vloeren. Volgende week gaan we starten met het storten van de kolommen bij blok B.

week 26

De breedplaatvloeren en de onderwapening voor de 1e stort van de 1e verdiepingsvloer van blok C is gelegd. De installateur is momenteel bezig om het riool- en de elektrawerkzaamheden wat in de vloer moet worden gestort aan te brengen. Bij blok D zijn de betonwanden gestort en is het lijmwerk in volle gang.

week 23

De in het werk gestorte wanden en kolommen op de begane grond van fase 3C zijn deze week gereed. De kalkzandsteenwanden worden hier nu aangevoerd en gelijmd.
We zijn ook begonnen met het bouwen van de ondersteuningsconstructie van de betonliggers en de breedplaatvloeren.

Week 21

Vorige week is de torenkraan opgebouwd.

Deze week zijn we begonnen met de ruwbouw en het eerste beton is gestort.

week 19

We zijn bezig met het vervangen van de veiligheidsvoorzieningen van onze voorganger. De bouwketen zijn geplaatst en we zijn gestart met het aanbrengen van het afdichtingssysteem van de winkelpassage.

Volgende week gaan we de torenkraan opbouwen en vanaf week 21 gaan we beginnen met de ruwbouw van de bovenbouw.

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie