Ten Brinke Bouw - Nieuws13.07.2018

Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Aan de Sluisoordlaan, in het project Anklaar, in Apeldoorn gaan wij in opdracht van MAB Development Nederland B.V. de bovenbouw van blok 3 realiseren.

Dit omvat commerciële ruimten met hierboven 60 appartementen verdeeld over 4 bouwblokken.

 

Voortgang 2018

week 28

Bij blok C is de eerste helft van het beton gestort. Bij blok D hebben we het kalkzandsteen en de in het werk gestorte beton gereed en zijn we in afwachting van het prefab beton, de staalconstructie en de kanaalplaat vloeren. Volgende week gaan we starten met het storten van de kolommen bij blok B.

week 26

De breedplaatvloeren en de onderwapening voor de 1e stort van de 1e verdiepingsvloer van blok C is gelegd. De installateur is momenteel bezig om het riool- en de elektrawerkzaamheden wat in de vloer moet worden gestort aan te brengen. Bij blok D zijn de betonwanden gestort en is het lijmwerk in volle gang.

week 23

De in het werk gestorte wanden en kolommen op de begane grond van fase 3C zijn deze week gereed. De kalkzandsteenwanden worden hier nu aangevoerd en gelijmd.
We zijn ook begonnen met het bouwen van de ondersteuningsconstructie van de betonliggers en de breedplaatvloeren.

Week 21

Vorige week is de torenkraan opgebouwd.

Deze week zijn we begonnen met de ruwbouw en het eerste beton is gestort.

week 19

We zijn bezig met het vervangen van de veiligheidsvoorzieningen van onze voorganger. De bouwketen zijn geplaatst en we zijn gestart met het aanbrengen van het afdichtingssysteem van de winkelpassage.

Volgende week gaan we de torenkraan opbouwen en vanaf week 21 gaan we beginnen met de ruwbouw van de bovenbouw.

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie