Ten Brinke Bouw - Nieuws05.04.2019

Winkelunits in Ter Aar

Aan de Kerkstraat in Ter Aar gaan wij in opdracht van Hoorne Vastgoed op een perceel van circa 15.500m² 2 winkelunits realiseren. De units krijgen een totaal oppervlakte van circa 4.300m². Ook gaan we de complete terreininrichting realiseren.

Voortgang 2019

week 38

Volgende week wordt het pand opgeleverd.

week 36

Het asfalt is gereed en de belijning is aangebracht. We zijn nu bezig met de afwerking van de groenstroken.

Volgende week is de vooroplevering en eind september zal de oplevering plaatsvinden. Hierna zal de Vomar met de winkelinrichting starten.

week 30

Vanwege de extreme hitte is het storten van het tweede deel van de buitenvloer een week verzet. Het straatwerk zit in de eindfase.

week 28

We zijn gestart met het plaatsen van de aluminium puien. Het straatwerk is voor 70% gereed. Tussen de vakken komt asfalt.

Ook wordt de buitenvloer van de 1e fase gestort.

week 26

Het dak zit bijna dicht.

Aan de achterzijde van het gebouw zijn we gestart om de puinbaan op hoogte te maken ten behoeve van de buiten betonplaat en aan de voorzijde van het gebouw vordert het straatwerk gestaag.

week 24

De wandbeplating is aangebracht en we zijn bezig met het leggen van de dakplaten. De stratenmakers zijn gestart met de terreininrichting.

week 22

De bouw vordert gestaag. De wapening voor de te storten begane grondvloer bij unit A ligt klaar. Het storten zal deze week gebeuren. Begin juni gaan we de begane grondvloer bij unit B storten. Verder zijn we begonnen met het plaatsen van de gevelpanelen. Buiten zijn we gestart met het riool en het leggen van de kabels voor de terreininrichting.

week 19

We zijn bezig met het plaatsen van de staalconstructie. Unit A (linker gedeelte) is gereed. De brandwand is geplaatst en bij unit A zijn de betonplinten geplaatst. Ook zijn we hier bezig met het egaliseren van de ondervloer.

week 17

De fundering is gereed. We zijn nu volop bezig met het leggen van het riool.

week 14

We zijn gestart met het storten van het eerste deel van de fundering, unit A.

Ga terug