Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws18.12.2017

Kavelverkoop van start in Bredevoort

Voor wie in het voorjaar van 2018 wil starten met de bouw van een eigen woning in Bredevoort is er goed nieuws. Aan de Bekendijk in het vestingstadje in de gemeente Aalten komen maximaal 13 bouwkavels beschikbaar. Ten Brinke Vastgoedontwikkeling uit Arnhem heeft inmiddels de eerste kavels op deze gewilde locatie verkocht.  


Royale bouwkavels in het groen

De provincie Gelderland heeft subsidie toegekend aan de gemeente Aalten voor het bouw- en woonrijp maken van de grond. Hierdoor komen de royale bouwkavels van 343 m2 tot 583 m2 beschikbaar voor verkoop. Op de kavels, die aan het water liggen in een prachtige groene omgeving, kunnen belangstellenden zelf een vrijstaande of twee-onder-een-kap woning laten bouwen. De kopers kunnen hun eigen ontwerp laten maken en zijn vrij in hun keuze van een aannemer.


Meer informatie

Voor meer informatie over de kavels, zoals prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Richard Reukers van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, telefoonnummer 088-374 13 21. Of bekijk de informatie bij Aanbod & Actueel.

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie