Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws02.12.2016

Bouw Schinkelhof Amsterdam van start

Sebastiaan Capel geeft het startsein voor de bouw
Sebastiaan Capel geeft het startsein voor de bouw

Op 30 november gaf Sebastiaan Capel, voorzitter van het dagelijks bestuur Zuid, het officiële startsein voor de bouw van de Schinkelhof in Amsterdam. Onder toeziend oog van buurtbewoners, vertegenwoordigers van Gemeente Amsterdam en Ten Brinke Group en de architect, bediende hij een graafmachine. Op de bijzondere locatie aan de Schinkel in Amsterdam-Zuid ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Group 1270 m2 maatschappelijke voorzieningen, een parkeerkelder en 64 appartementen.

 

Bouw van start
Eind 2015 nam Ten Brinke Broers Projectontwikkeling het braakliggende terrein in de nabijheid van het Vondelpark over van PuurZuid en ontwikkelde er een nieuw plan. De bouw van het project is inmiddels begonnen en in volle gang. Op onze website kunt u de voortgang van de werkzaamheden volgen: voortgang bouw Schinkelhof.

Appartementen
Het project is verkocht aan Vesteda, dat de appartementen en de ruimtes voor maatschappelijke voorzieningen zal verhuren. De vermoedelijke oplevering van het project zal eind 2017 zijn. Belangstellenden voor de appartementen kunnen contact opnemen met Vesteda via verhuur@vesteda.com.

Ga terug