Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws05.07.2018

112 appartementen voor werkende jongeren opgeleverd in De Verleyding

Afgelopen vrijdagmiddag werd er een klein feestje gevierd rond de oplevering van het nieuwste woongebouw van de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren. Woontoren De Verleyding staat aan het Boudewijn Büchpad aan het einde van de Potgieterlaan en bestaat uit 24 éénkamerappartementen voor starters en 88 tweekamerappartementen voor starters en doorstromers van 23 jaar en ouder. Alle appartementen zijn inmiddels bewoond.


Na toespraakjes door directeur Arie Feij, wethouder Yvonne van Delft en Ronald Lubbers van Ten Brinke, dat is de bouwer van de flat, werd in het naastgelegen Schrijverspark een buurtbarbecue onthuld. Het is een cadeautje van Ten Brinke voor de bewoners en de buurt.

Het openingsfeest werd volledig georganiseerd door drie jongeren die zelf sinds kort ook in De Verleyding wonen en actief zijn in de evenementenbranche.

Fotografie: Chris de Waard
Bronvermelding: Sleutelstad; https://sleutelstad.nl/2018/07/03/112-appartementen-voor-werkende-jongeren-opgeleverd-in-de-verleyding/ 

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie