Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws06.03.2017

Oplevering van nieuwbouwplan Bleekveld in Enschede

Impressie Bleekveld Enschede
Impressie Bleekveld Enschede

In de directe omgeving van het centrum van Enschede en ziekenhuis Medisch Spectrum Twente heeft Ten Brinke Slot Projectontwikkeling nieuwbouwplan Bleekveld ontwikkeld en gerealiseerd. De ontwikkelaar is onderdeel van Ten Brinke Group. Het nieuwbouwplan bestaat uit 40 appartementen, 600 m² commerciële units en 50 parkeerplaatsen. Onlangs vond de oplevering plaats aan woningcorporatie De Woonplaats uit Enschede.

 

Nieuwe bewoners

De Woonplaats neemt de verhuur van de appartementen voor haar rekening. Inmiddels zijn ze bijna allemaal verhuurd. De huurders van de eerste twee complexen krijgen half maart de sleutel van hun nieuwe appartement. Half april kunnen de bewoners hun intrek nemen in het complex aan de Blekerstraat. Het plan Bleekveld bestaat uit drie gebouwen, gelegen aan de Haaksbergerstraat en de Blekerstraat. In de drie gebouwen zijn 40 sociale huurappartementen gerealiseerd.

Commerciële ruimtes beschikbaar

Aan de Haaksbergerstraat zijn op de begane grond diverse commerciële ruimtes vanaf 200 m² gerealiseerd. Het pand staat, met ruim 14.500 passanten per dag, op een echte zichtlocatie. Plan Bleekveld is goed per auto bereikbaar via de Zuiderval en biedt een rechtstreekse verbinding met het openbaar vervoer. De verhuur van de commerciële ruimtes, waarvan nog enkele beschikbaar zijn, is in handen van Ten Brinke Slot Projectontwikkeling  en Ten Hag Makelaars. Heeft u belangstelling voor een commerciële ruimte of wilt u meer informatie? Bekijk de flyer of neem contact op met Jos van Schriek, telefoonnummer +31 88 374 13 22.

 

Ga terug