Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws04.06.2019

Provada 2019

 

De Ten Brinke Group staat dit jaar al weer voor het vijfde jaar op zijn vertrouwde plek in hal 12 stand 00 van de Provada in de RAI Amsterdam. Van 4 t/m 6 juni 2019 ben u van harte welkom op onze stand om onder het genot van een kopje koffie of verse jus d'orange bij te praten.

 

Daarnaast informeren wij u graag over onze activiteiten op het gebied van projectontwikkeling, bouw en financiering.

 

Wij organiseren dit jaar ook een aantal activiteiten:

Netwerkbijeenkomst:

Op dinsdagochtend 4 juni vanaf 11.00 uur trappen wij af met onze netwerkbijeenkomst. Ooit ontstaan vanuit ons retail-netwerk, inmiddels uitgegroeid tot een divers gezelschap. Na een korte presentatie is er koffie met verse wafels.

 

Debat versnelling van de woningmarkt:

De krapte op de woningmarkt is historisch hoog. De roep om versnelling van woningbouwplannen neemt toe. Hoe pakken we dat aan?
Ook voor Ten Brinke Group is dit een belangrijke uitdaging. Dagelijks zijn we met meer dan 1.000 mensen actief op het gebied van ontwikkeling, bouw en financiering hiervan.
Op de Provada gaan we daarom op zoek naar de knelpunten, oplossingen en ‘best practices’ voor woningmarktversnelling. Hiervoor gaan we in debat met woningmarkt-experts uit verschillende vakgebieden.

 

Het debat vindt plaats op woensdag 5 juni van 11.30 tot 12.00 uur  

Frans Wittenberg, specialist op het gebied van de woningmarkt en adjunct-directeur van Bureau Stedelijke Planning treedt op als debatleider, met in het panel:
• Edwin ten Brinke, Directeur Ten Brinke Vastgoed Ontwikkeling
• Pieter van Santvoort, Directeur Van Santvoort Makelaars Eindhoven
• Matthijs Rommelse, Projecteider gemeente Rotterdam

 

Na het debat is er de mogelijkheid om na praten onder het genot van een drankje en een verse wafel.

 

"Ervaar de snelheid van de Ten Brinke Group!"

Kom 4, 5 en 6 juni tussen 14.00 uur en 17.00 uur racen in één van onze Full Motion Race Simulatoren op onze stand en maak kans 2 tribunekaarten en parkeerkaart om Max Verstappen in actie te zien op het circuit van Spa-Francorchamps op zondag 1 september 2019.

 

Update dinsdag 4 juni 2019

Vanochtend zijn we van start gegaan met de netwerkbijeenkomst. Diverse genodigden waren hierbij aanwezig. Na een korte presentatie was er, onder het genot van koffie en verse wafels, gelegenheid om bij te praten.

 

Update woensdag 5 juni 2019

 

Om 11.30 uur vond het debat over versnelling van de woningmarkt plaats. Debatleider Frans Wittenberg, adjunct-Directeur van Bureau Stedelijke Planning, legde een aantal stellingen voor aan de panelleden Edwin ten Brinke, directeur Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, Pieter van Santvoort, directeur van Van Santvoort Makelaars te Eindhoven en Matthijs Rommelse, projectleider bij de gemeente Rotterdam.

 

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling en Schouten gaan samenwerking aan

 

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling (onderdeel van de Ten Brinke Group) en Schouten gaan samenwerken. Tijdens de Provada ondertekenen Edwin ten Brinke en Chris Schouten hiertoe een overeenkomst om de toekomstige samenwerking vast te leggen.


Gestart wordt met een woningbouwproject te Scheveningen, aan de Dr. Lelykade (Tweede Haven). Het delen van ontwikkel- en bouwkennis en inbrengen van kapitaal is een belangrijk element in de samenwerkingsfilosofie van de Ten Brinke Group. Voor Schouten past de samenwerking met de Ten Brinke Group uitstekend in de strategie om in langdurige samenwerking met andere ontwikkelende aannemers projecten in de regio te realiseren.


De krachtenbundeling stelt beide partijen in staat uitvoering te geven aan de ontwikkeling en realisatie van circa 20 appartementen en circa 6 eengezinswoningen op deze locatie in Scheveningen. Het plan past binnen het vigerende bestemmingsplan. Het plan wordt de komende maanden verder uitgewerkt.
Beide partijen zien deze samenwerking als een mooie start voor toekomstige samenwerkingen.

 

Transformatie Amstellandlaan 84-86 te Weesp

 

De Ten Brinke Group is bezig met de transformatie van het voormalig kantoorgebouw aan de Amstellandlaan 84-86 te Weesp naar 33 huurappartementen. Catella Real Estate AG heeft namens het fonds Catella Dutch Residential II een koopovereenkomst gesloten met de Ten Brinke Group. In januari is begonnen met de transformatie. De oplevering van de 33 appartementen wordt eind 2019 verwacht.

 

Update donderdag 6 juni 2019

 

Lidl en de Ten Brinke Group ondertekenen 2 overeenkomsten tijdens Provada 2019.

De Ten Brinke Group ontwikkelt en bouwt al vele jaren supermarkten voor Lidl Nederland GmbH. Meestal heeft de Ten Brinke Group de ontwikkelingslocatie al aangekocht. Op de laatste dag van de Provada 2019 ondertekenen Lidl Nederland GmbH en de Ten Brinke Group BV de overeenkomsten voor de Turnkey ontwikkeling en realisatie van nieuwe supermarkten in Lochem en Nijmegen (Meijhorst). Met de ondertekening van deze overeenkomsten wordt de langdurige samenwerking voortgezet. Twee maanden geleden heeft de Ten Brinke Group nog een nieuwe supermarkt in Eibergen aan Lidl opgeleverd.

 

Fresh & Fast te Duiven

 

Ten Brinke Slot Projectontwikkeling en de gemeente Duiven hebben een koopovereenkomst getekend voor realisatie van de plannen “Fresh & Fast”. Ten Brinke Slot Projectontwikkeling heeft, in nauw overleg met de gemeente Duiven, een plan ontwikkeld ter versterking en completering van één van Nederlands grootse perifere winkelgebieden, Centerpoort-Nieuwgraaf. Het concept ‘fast casual dining’ bestaat uit diverse horecaformules, die versheid en snelheid in verschillende sferen aanbieden aan de (winkelende) consument. Er is voor de consument keuze uit circa 8 verschillende horecaformules in combinatie met enkele leisurebedrijven (vrijetijdsvermaak). In totaal wordt circa 6.000 m² ontwikkeld op een kavel van ruim 17.000 m². Voor de gasten zijn circa 275 autoparkeerplaatsen beschikbaar, en daarnaast voldoende fietsenstallingen. Tevens komen er een Tourist Information Point, oplaadpunten voor elektrische fietsen en krijgt het terrein een ‘groene’ uitstraling. Met de komst van Fresh & Fast wordt ‘een dagje uit’ in Duiven in de toekomst nog completer. Bezoekers van onder meer Ikea, Loods5, Hornbach, Makro en MediaMarkt hebben tussen het shoppen door of na een lange winkeldag keuze uit verschillende zaken om een hapje te eten of te ontspannen.

Ga terug