Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws19.11.2018

Start verkoop 29 appartementen "De Schatkamer" in De Meern

Op dinsdag 27 november gaan wij starten met de verkoop van 29 appartementen "De Schatkamer" in De Meern.


Algemeen
Op een prachtige locatie in De Meern start medio 2019 de bouw van het kleinschalige appartementengebouw De Schatkamer. Aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg, staat nu nog Castellum Novum. Het voormalig restaurant zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw met een speels uiterlijk. Wilt u graag gelijkvloers wonen met de diverse voorzieningen van De Meern binnen handbereik? Dan is De Schatkamer dé woonplek voor u!

 

De appartementen
Het appartementengebouw gaat bestaan uit vier woonlagen. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m2. Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Parkeren kan op een parkeerplek op het eigen privé - terrein. De privé bergingen voor het kunnen stallen van de fietsen staan ook op dit terrein.

 

Verkopende makelaars:
Brecheisen Makelaars
030 - 233 11 34
nieuwbouw@brecheisen.nl

 

De Keizer Makelaars
030 – 600 82 40
nieuwbouw@dekeizer.nl

 

Voor meer informatie: www.wonenindeschatkamer.nl

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie