Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws04.09.2019

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling versterkt directie met Leo Versteeg

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling is de vastgoedontwikkelaar van de Ten Brinke Group voor de Nederlandse markt. Ten Brinke Vastgoedontwikkeling heeft 15 mensen in dienst, een aantal structurele en enkele projectmatige samenwerkingen met andere ontwikkelaars. De omzet bedraagt circa 70 miljoen euro per jaar (exclusief bouwkosten).

 

Per 26 augustus 2019 is Leo Versteeg (rechts op de foto) toegetreden tot de directie van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, met vestigingen in Utrecht, Varsseveld, Helmond en Almelo. Binnen de structuur van de Ten Brinke Group is het gebruikelijk dat alle werkmaatschappijen een tweehoofdige directie hebben. Samen met Edwin ten Brinke (links op de foto) zal Leo werken aan de verdere groei van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling.

 

Leo (53 jaar) is sinds 1991 actief in de bouw- en vastgoedontwikkeling. Sinds 2005 was hij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw bij Vastbouw Vastgoedontwikkeling BV/ Vastbouw Oost BV in Rijssen. Daarvoor heeft hij meerdere jaren gewerkt als ontwikkelaar bij Volker Wessels Vastgoed in Zoetermeer.

 

De Ten Brinke Group bestaat al meer dan 115 jaar, maar is onder leiding van Albert ten Brinke jong en dynamisch als nooit tevoren. De Group is uitgegroeid tot een internationaal en succesvol vastgoedbedrijf met meer dan 1.000 werknemers, een omzet van ongeveer 950 miljoen euro en met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland.

Ga terug