Ten Brinke Group - NL - Nieuws18.10.2018

Bezoek Nederlandse studenten aan Ten Brinke Hellas in Griekenland

Onze collega's Malte en Menno van de afdeling P&O, hebben op 16 oktober jl. een dag doorgebracht in Athene met 27 studenten en 2 docenten van het Saxion. Zij hebben o.a. het kantoor van Ten Brinke Hellas en diverse projecten bezocht. 

 

Malte en Menno vertellen: ‘Voor het tweede jaar op rij hebben wij als Ten Brinke Group bij een van onze internationale vestigingen een dagprogramma opgesteld voor de studenten van Saxion hogeschool. Nadat een groep studenten in 2017 de vestiging in Spanje heeft bezocht, ging de excursie van de studenten dit jaar naar Griekenland. Hier hebben wij een groep van 27 studenten en 2 docenten verwelkomd bij Ten Brinke Hellas in Athene.
 
Onze Griekse collega’s hadden een interessant dagprogramma opgesteld, waarin de Griekse vastgoedmarkt aan de studenten werd toegelicht op basis van praktijkvoorbeelden. Dit programma begon met een door ons gegeven presentatie over Ten Brinke Group in het algemeen, onze activiteiten binnen Nederland, Duitsland en Spanje en de vele interessante carrièremogelijkheden binnen onze organisatie.

Vervolgens hebben de Griekse collega’s de studenten inzicht gegeven in de Griekse tak van ons bedrijf, waarbij de geschiedenis en de huidige projecten aan bod zijn gekomen. Getekend door de crisis is Griekenland weer op de juiste weg, wat voor Ten Brinke Hellas vele interessante mogelijkheden biedt op de vastgoedmarkt. De dag werd vervolgd door een bezoek aan de polytechnische hogeschool van Athene. Na een kijkje binnen het kantoor van Ten Brinke Hellas, hebben we de studenten verschillende (gerealiseerde) projecten binnen Athene laten zien, die eerder in de presentatie aan bod zijn gekomen. Voorbeelden hiervan zijn een AB supermarkt van de Griekse dochteronderneming van Albert Heijn, een pand dat gerenoveerd wordt en een nieuw bestemmingsplan krijgt en een bouwgrond waar een uitdagend bouwproject gerealiseerd gaat worden. Deze geslaagde en leerzame dag werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd’.

Ga terug