Ten Brinke Group - NL - Nieuws30.04.2019

De Ten Brinke Group groeit en groeit

Na diverse bedrijfsovernames, openingen van nieuwe vestigingen en succesvolle projecten in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland bereikte het groeiende familiebedrijf een speciaal moment. De duizendste medewerkster, Melanie Engelken uit Bocholt (DE) is aan de slag gegaan.

Melanie werkt als controller en werd hartelijk verwelkomd door de financieel directeur Peter Zents en afdelingshoofden Sandra Selke en Dieter Wielers. Ze werd in het zonnetje gezet omdat ze als 1000ste medewerker de Ten Brinke Group komt versterken.

“We zijn blij dat je de weg hebt gevonden naar de Ten Brinke Group en ons bedrijf komt verrijken met je talent en inzet. We wensen je veel succes in je nieuwe rol”, aldus Peter Zents.

Op de vraag waarom ze juist bij ons bedrijf gesolliciteerd heeft, antwoordde Melanie dat ze zeer geïnteresseerd is in de combinatie van de Duitse en Nederlandse werkcultuur. Het werken op de financiële administratie van zo’n uitgebreide en succesvolle groep bedrijven lijkt haar een boeiende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Peter Zents kan dit alleen maar ondersteunen en bevestigen: “Onze werksfeer binnen de Ten Brinke Group kenmerkt zich door een goede samenwerking op alle niveaus en een respectvolle interactie met elkaar. Dit draagt aanzienlijk bij aan ons succes.”

Ga terug