Ten Brinke Group - NL - Nieuws05.03.2019

Noes over haar functie als stagiaire uitvoerder project Anklaar

Onze nieuwe collega Noes van der Plas, student Bouwkunde aan Saxion Hogeschool, zal het komende halfjaar werkzaam zijn als stagiaire uitvoerder bij het project Anklaar in Apeldoorn. Noes vertelt: “Midden februari ben ik begonnen met mijn stage bij Ten Brinke Bouw, onderdeel van de Ten Brinke Group. De eerste twee weken heb ik mij verdiept in het project en de werkzaamheden waar ik mij de komende periode mee bezig zal gaan houden. Tot nu toe heb ik mij vooral bezig gehouden met controle rondes in Ed Controls, een systeem dat ondersteuning biedt bij heldere projectcommunicatie tussen alle betrokken projectpartners. Daarnaast ben ik bezig geweest met het verwerken van leverancier bonnen en heb ik veel werkzaamheden bekeken in de praktijk; zo heb ik geholpen met het leggen van afdekkers en enkele gevelelementen.”

Eigen project

“Inmiddels heb ik ook mijn eigen projectje gekregen en ben ik verantwoordelijk voor het prefabbeton in één van de blokken. Dit houdt in dat ik het vrachtenschema heb gemaakt, de aanwezigheid van de benodigde materialen heb gecontroleerd en me binnenkort bezig zal gaan houden met de detaillering, zodat ik ook verantwoordelijk ben voor het plaatsen van de elementen wanneer het geleverd wordt en ik de jongens kan aansturen. Ik zal wat taken van de uitvoerder overnemen en veel praktijkervaring opdoen.” 

Ervaring

Noes vertelt dat de eerste weken goed zijn verlopen: “Ik heb de eerste week veel rondgelopen op de bouw om de bouw te leren kennen. Ook kan ik het goed vinden met alle jongens op de bouw, ondanks dat ik de enige vrouw ben. Wanneer je de taken goed oppakt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.” 

Het project Anklaar

Voor het project Anklaar aan de Sluisoordlaan in Apeldoorn gaat Ten Brinke Bouw in opdracht van MAB Development Nederland B.V. diverse commerciële ruimten/winkels realiseren inclusief 60 appartementen. Meer informatie over het project vind je hier.

Stage bij de Ten Brinke Group

“Hoe ik terecht ben gekomen bij de Ten Brinke Group? Ik kende de Ten Brinke Group al van naam. Toen ik van de ouderejaars positieve verhalen hoorde over hoe de Ten Brinke Group de International week van Saxion Enschede regelt in Duitsland, heb ik besloten om met de Ten Brinke Group naar Wurzburg te gaan. Dit is van beide kanten goed bevallen en na de eindpresentatie werd al snel duidelijk dat Ten Brinke mij wel als stagiaire wou hebben. Nadat ik bij drie bedrijven stage gesprekken heb gehad, had ik het beste gevoel bij Ten Brinke.”

Wij wensen Noes heel veel succes en plezier toe in haar nieuwe functie!

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden bij de Ten Brinke Group?

Bekijk het overzicht op tenbrinke.com/carriere of neem contact op met onze P&O afdeling:

T          +31 315 881 166

E          po@tenbrinke.com

Ga terug