Ten Brinke Group - NL - Nieuws19.09.2017

Ten Brinke Group bestaat 115 jaar

115 jaar! Als we over een mens zouden spreken, dan was het een oude man. Bedrijven zijn echter anders. Ze kunnen altijd jong blijven en putten uit de opgebouwde ervaring gedurende vele jaren, om dynamischer en moderner te worden.

115 jaar samen bouwen
Ten Brinke Group vierde dit weekend ‘115 jaar samen bouwen’ met alle collega’s en hun familie. Het familiebedrijf telt circa 800 medewerkers en heeft 26 vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland. Met de slogan ‘Samen zetten we de volgende stap’ benadrukt het projectontwikkelings- en bouwbedrijf hoe belangrijk samenwerking is in hun organisatie en in de bouwbranche. In het verleden, nu én in de toekomst werken jong en oud aan internationale (bouw)projecten.

Spetterende show: van 1902 tot in de toekomst
Het jubileumfestijn werd ‘thuis’ gevierd. Het (parkeer)terrein van Ten Brinke Group in Varsseveld was ingericht als evenementenlocatie. Tijdens de feestavond op vrijdag 15 september genoten medewerkers en hun partners van de hapjes en drankjes. Het feestpaviljoen was voorzien van hippe foodtrucks, gezellige zitplekken, een lounge en dansvloer met podium. Na de spetterende opening was de dansvloer de hele avond gevuld. Een muzikaal programma met live shows maakten de feestavond compleet.

Familiedag bij Ten Brinke Group
Zaterdag 16 september stond in het teken van een familiedag. In het feestpaviljoen was het een gezellig samenzijn. Onder het genot van onder andere ‘Hollandse specialiteiten’, diverse optredens en shows vloog de dag voorbij. Kinderen hebben zich vermaakt op een heus speelplein vol activiteiten. Het hoofdkantoor was ingericht met presentaties van alle Ten Brinke Group bedrijven met uiteenlopende activiteiten. Collega’s hebben trots hun familie rondgeleid door het bedrijf. Op deze 115de verjaardag kon iedereen zelf een indruk krijgen van hoe jong Ten Brinke Group is.

 

Tijdlijn 115 jaar Ten Brinke Group
Tijdlijn 115 jaar Ten Brinke Group

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie