Ten Brinke Group - NL - Nieuws08.04.2019

Ten Brinke Group ontwikkelt ambitieus project in Tarragona, Spanje

Ondertekening grondaankoop in Terragona Spanje
Ondertekening grondaankoop in Terragona Spanje

Sinds 2005 is Ten Brinke Desarrollos, als dochterbedrijf van de Ten Brinke Group, actief in Spanje. De activiteiten begonnen in Barcelona. De recente aankoop van het perceel van "Pla Parcial 10 (PP10)" in de stad Tarragona is het begin van een nieuwe fase van investeringen in de regio Catalonië.

De Ten Brinke Group heeft een zeer ambitieus en belangrijk project gelanceerd voor de belangen van de eigenaren en de stad Tarragona. Hiermee zal iedereen zien hoe de verstedelijking van een nieuwe wijk vorm krijgt en dat zonder de betrokkenheid van vreemd vermogen.

De ontwikkeling van het terrein is een commercieel project waarin de Ten Brinke Group zijn kracht gebruikt om de filosofie van bouwen, innovatief design, aandacht voor detail, duurzaamheid en energiebesparing te demonstreren. Het project wordt ruim opgezet met veel buitenruimte waar bedrijfsleven, winkelgebied, recreatie en horeca samenkomen. Het moet een trekpleister worden voor de stad Tarragona.

Alle inwoners van Tarragona worden uitgenodigd om hun ideeën te delen, zodat ze kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van het project. Hiervoor wordt het e-mailadres tarragona@tenbrinke.com geactiveerd. Daarnaast is de Ten Brinke Group begonnen met de procedure voor een architectuurwedstrijd onder professionals in Catalonië.

Voor meer informatie over dit project:
Ten Brinke España
+34 915 414 946

Ga terug