Ten Brinke Group - NL - Nieuws21.02.2018

Zonnepanelen voor kliniek Ghana

Net als voorgaande jaren zamelden medewerkers van de Ten Brinke Group tijdens de kerstactie in 2017 geld in voor een goed doel. Afgelopen jaar werd er geld ingezameld voor zonnepanelen voor een kliniek in Ghana. 

 

De Gomoa Ojobi Kliniek in Ghana is een eenvoudig ziekenhuis in de omgeving van het farm project van de Ten Brinke Foundation. Omdat de eerder gebruikte generator van het ziekenhuis vervangen moest worden, is er nu geïnvesteerd in zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking. Het voorgaande jaar werd er met behulp van medewerkers geld ingezameld voor een nieuwe watertank van 10.000 liter. Hierdoor kreeg de kliniek toegang tot schoon drinkwater. 

 

Ook dit jaar werd er weer een door de donateurs gesigneerd spandoek meegeleverd. Dit nieuwe spandoek werd bevestigd aan de watertank. De plaatselijke koning van Ghana nodigde de Ten Brinke Group uit voor een feestelijke bijeenkomst. Het gedoneerde bedrag werd vervolgens overhandigd aan de kliniek. 

 

Inmiddels is de installatie van de zonnepanelen voltooid en wordt er volop gebruik van gemaakt.

Ga terug

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie