Ten Brinke Team-Bouw - Profiel

Team-Bouw is een dochteronderneming van de Ten Brinke Groep. De Ten Brinke Groep is een innovatieve en internationale speler die al meer dan 110 jaar vakkundig bouwt. Door het grote inkoopverband profiteert u van scherpe prijzen, flexibele dienstverlening, snelle oplevering, professioneel advies en andere voordelen van een kleine aannemer. Al ruim tien jaar levert Team-Bouw veelzijdig vakwerk in zowel woning- als utiliteitsbouw.Uw droom, onze realisatie! 
Zelf een huis bouwen, een bedrijfshal of een twee onder één kap realiseren, wie droomt daar nu niet van? Alles precies ontwikkelen hoe u het voor ogen heeft. Maar waar gaat u nu precies beginnen?
Team-Bouw helpt uw droom uitkomen. Wij bouwen in overleg met u als toekomstig eigenaar naar een prachtig resultaat. Vanuit onze ervaring en kennis gaan samenwerking en kwaliteit samen met “conceptueel bouwen”. Dit betekent dat wij niet alleen uitvoerend, maar juist “meedenkend” bouwen. Wij bouwen met zorgvuldigheid, ambacht en ervaring. Kortom: uw bouw-wens wordt zorgeloos, binnen budget en op tijd gerealiseerd waarbij kwaliteit garant staat.


Team-Bouw hecht waarde aan communicatie met de klant. 
Voordat de spade in grond gaat wordt er naar de meest efficiente weg gekeken om van ontwerp tot daadwerkelijke uitvoering van het bouwplan te komen. Door communicatie met de klant, in elke fase van het bouwproces wordt dit gerealiseert. Door korte lijnen en frequent overleg met de opdrachtgever zijn zelfs tijdens de bouw wijzingen te realiseren. Een goede relatie met onze opdrachtgevers en de wensen en behoeftes staan centraal bij Team-Bouw.
Team-Bouw is een aannemer die landelijk opereert als een dochteronderneming van de ten Brinke Groep. We ontwerpen, adviseren en bouwen. In Nederland zijn we werkzaam onder de naam Team-Bouw B.V. In Duitsland zijn we actief onder de naam Team-Bouw GmbH.