Ten Brinke Group - Profiel

Waardering voor traditie en innovatie

Op het eerste gezicht een tegenstelling, maar traditie en innovatie gaan bij Ten Brinke Group, onder leiding van Albert ten Brinke, hand in hand. Meer dan 100 jaar ervaring in vakkundig bouwen heeft Ten Brinke Group gemaakt tot een internationaal vastgoedbedrijf met meer dan 700 werknemers, een omzet van bijna 700 miljoen en vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland.

Volledige service van uw onroerend goed

We zijn actief in het volledige traject van grondacquisitie, ontwikkeling van bebouwing- en gebruikersconcepten, financiering, planning, uitvoering, verkoop, verhuur en asset management. Een aantal traditionele waarden staan na alle jaren, verdiepingen en verbredingen fier overeind. Zoals de ongewone combinatie van Nederlandse handelsgeest en flexibiliteit met Duitse Gründlichkeit.

Ons doel: kansen nemen en risico´s vermijden

In zowel economisch goede als slechte tijden rusten we niet op onze lauweren, maar passen ons aan de marktomstandigheden aan. Door het doen van investeringen en het aanpakken of juist het van de hand slaan van kansen. Altijd risicomijdend en consequent met onze strategie in het vizier. Dynamiek is een onderdeel van ons ‘zijn’ en innovatie en traditie zijn een alledaagse aangelegenheid.