Ten Brinke Group - Profiel

Jong en dynamisch - zoals nooit tevoren

De Ten Brinke Group bestaat al meer dan 116 jaar, maar is onder leiding van Albert ten Brinke, jong en dynamisch als nooit tevoren. De Group is uitgegroeid tot een internationaal en succesvol vastgoedbedrijf met meer dan 850 werknemers, een omzet van ongeveer 900 miljoen euro en met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, Engeland en Griekenland.

 

Volledige service van uw onroerend goed

We zijn actief in het volledige traject van grondacquisitie, ontwikkeling van bebouwing- en gebruikersconcepten, financiering, planning, uitvoering, verkoop, verhuur en asset management. Een aantal traditionele waarden staan na alle jaren, verdiepingen en verbredingen fier overeind. Zoals de ongewone combinatie van Nederlandse handelsgeest en flexibiliteit met Duitse Gründlichkeit.

Ons doel: kansen nemen en risico´s vermijden

In zowel economisch goede als slechte tijden rusten we niet op onze lauweren, maar passen ons aan de marktomstandigheden aan. Door het doen van investeringen en het aanpakken of juist het van de hand slaan van kansen. Altijd risicomijdend en consequent met onze strategie in het vizier. Dynamiek is een onderdeel van ons ‘zijn’ en innovatie en traditie zijn een alledaagse aangelegenheid.

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie