Je hebt al enige werkervaring opgedaan als projectleider maar je bent opzoek naar meer uitdaging, verbreding van je taken en meer verantwoordelijkheid om je zo nog meer te ontwikkelen?

 

Een dynamische en inspirerende werkomgeving met toegewijde collega's, gekenmerkt door flexibiliteit, mogelijkheden voor de ontwikkeling en zelfontplooiing trekt jouw aandacht?

Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Door een constante uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van het team in Doetinchem, op zoek naar een:

 

Projectleider (m/v)

Fulltime

 

Je functie en werkzaamheden

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de toegewezen bouwprojecten. Dit betekent dat je zorg draagt voor realisatie binnen de gestelde voorwaarden ten aanzien van tijd, kosten en kwaliteit. Je geeft leiding aan het projectteam en bent gesprekspartner in diverse overlegsituaties van ontwikkeling tot en met de te kiezen uitvoeringsmethoden. Binnen dit kader onderhoud je contacten intern met de diverse afdelingen en extern met opdrachtgevers, architecten, adviseurs, overheden, onderaannemers en leveranciers. Je bent verantwoording verschuldigd aan de directie.

 

Jouw profiel

Een HBO-niveau Bouwkunde, aangevuld met enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent vertrouwd met alle facetten van de bouwwereld en beschikt over een scherp inzicht in bouwkundige processen. Voor deze uitdagende functie zijn managementcapaciteiten, dynamiek, flexibiliteit en doorzettingsvermogen cruciaal evenals commercieel inzicht. Je kunt bogen op uitstekende communicatieve kwaliteiten en beschikt over prima contactuele vaardigheden op alle niveaus.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 750 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 750 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je solicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 151-2018-PLEI aan:

Ten Brinke Group personeelszaken,  Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of per Email naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 57.