Als projectleider bij Ten Brinke Zuid sta je elke keer voor een uitdagend project. Wij bieden jou als projectleider vele kansen in het realiseren van de uiteenlopende bouwwerken- en methodes. Bij ons kun je het beste in jezelf naar boven halen!

Daarnaast werk je als projectleider in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s, die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten. 

 

Wil jij ook aan het roer staan van een van onze mooie projecten? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Door een uitbreiding van de projectenportefeuille zijn wij voor versterking van onze projectteams van Ten Brinke Zuid in Helmond, op zoek naar een:

 

 

Projectleider (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de toegewezen bouwprojecten in Nederland.
Dit betekent dat je zorg draagt voor de realisatie van het project binnen de gestelde voorwaarden ten aanzien van tijd, kosten en kwaliteit. Je geeft leiding aan het projectteam en bent gesprekspartner in diverse overlegsituaties van ontwikkeling tot en met de te kiezen uitvoeringsmethoden. Binnen dit kader onderhoud je contacten intern met de diverse afdelingen en extern met opdrachtgevers, architecten, adviseurs, overheden, onderaannemers en leveranciers.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken bij Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO-bouwkunde opleiding
  • Je beschikt over enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent vertrouwd met alle facetten van de bouwwereld en beschikt over een scherp inzicht in bouwkundige processen
  • Je beschikt over managementcapaciteiten, dynamiek, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en commercieel inzicht
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van dit project

 

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Zuid is gevestigd in Helmond en is één van de Nederlandse bouwbedrijven van Ten Brinke Group. Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 950 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 201-2019-PRL

naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Ten Brinke Zuid, te bereiken onder 06-15037013 of met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8811 66.

 

 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie