Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Actuele projecten23.01.2017

Eindhoven - Meerrijk

Artist impression nieuwbouw Meerrijk Eindhoven
Artist impression nieuwbouw Meerrijk Eindhoven

De locatie
Het project is een onderdeel van het nieuwbouwplan Meerrijk in Eindhoven. Meerrijk vormt met Grasrijk, Zandrijk, Bosrijk en Waterrijk het stadsdeel Meerhoven. De binnenstad is dichtbij, evenals de snelweg richting ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Maastricht en Antwerpen. Ook Eindhoven Airport ligt op een steenworp afstand. Samen met Strijp-S is Meerrijk dé plek in Eindhoven, met onder andere winkels, een weids park en sport- en cultuurfaciliteiten.

Het Plan
Met de voltooiing van winkelcentrum Meerhoven en het park Meerland, ontstaat een unieke mogelijkheid om aan de Meerring te wonen. Op deze speciale plek ontwikkelen en realiseren wij 31 Waterwoningen en 21 Waterzicht appartementen, met vrij uitzicht op het park Meerland.

Ontwikkeling nieuwbouw Meerrijk Eindhoven

Vastgoedondernemingen Meijer Realty Partners (MRP) Development en Ten Brinke CoHof werken samen aan deze nog niet gerealiseerde fase van het project Meerrijk. Inmiddels is ruim 70 procent van de woningen van deze nieuwe fase verkocht. De samenwerkingspartners ontwikkelen in verschillende plandelen uiteindelijk circa 300 appartementen, stadswoningen en grondgebonden woningen.

Belangstelling
Heeft u interesse voor de woningen of appartementen in het project Meerrijk? Meer informatie vindt u op de website www.meerrijk.nl. Of neem contact op met Van Santvoort Makelaars in Eindhoven, (040) 269 25 30.

Ontwikkeling
Ten Brinke CoHof in samenwerking met MRP Development

Architect
Wurck, Rotterdam (17 Waterwoningen) en De Zwarte Hond, Rotterdam (14 Waterwoningen en 21 Waterzicht appartementen).

Aannemer
Huybregts Relou, Son

Status
In ontwikkeling/in verkoop

Ga terug