Je bent energiek, ambitieus en gepassioneerd in het vak? Je hebt werkervaring als samensteller en wilt jezelf verder blijven ontwikkelen?

 

Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Door een constante uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van het team, op zoek naar een:

 

Samensteller (m/v)

Fulltime

 

Je functie en werkzaamheden

Zelfstandig kunnen lezen van diverse lijsten voor de werkplaats en samenstellen van staalconstructies aan de hand van tekeningen.

 

Jouw profiel

Je hebt ervaring in de staalbouw en je kunt goed tekeningen lezen. Daarnaast heb je vaardigheid in het CO2 lassen en beschik je over technisch inzicht.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak.

 

Wie wij zijn

Werken bij Imetaal betekent werken bij een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van productie en montage van staalconstructies. We zijn al meer dan 45 jaar actief in de staalbouw. De groep bestaat uit een vestiging in Duitsland, Groot Brittannië en een hoofdvestiging in Nederland

 

Bij Imetaal werken ruim 55 medewerkers. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Om deze stijgende lijn vast te houden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je solicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 440-2017-SAMS aan:

Ten Brinke Group personeelszaken, Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of per Email naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Uiteraard kun je ook telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met Eugène van Gestel. Het telefoonnummer is tel. 06 21 9185 57.